0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλλον πάει δευτέρα το πράμα μιας και οι φιλόλογοι διαμαρτύρονται ότι παρά τις 5.000 προσλήψεις που έγιναν σε αυτούς και ομως δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένοι και μάλλον υπάρχει εμπλοκή.
Μάλλον πάει δευτέρα το πράμα μιας και οι φιλόλογοι διαμαρτύρονται ότι παρά τις 7.000 προσλήψεις που έγιναν σε αυτούς και ομως δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένοι και μάλλον υπάρχει εμπλοκή βυσματική.
Παράθεση από: foibos81 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 09:29:43 pmΜάλλον πάει δευτέρα το πράμα μιας και οι φιλόλογοι διαμαρτύρονται ότι παρά τις 7.000 προσλήψεις που έγιναν σε αυτούς και ομως δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένοι και μάλλον υπάρχει εμπλοκή βυσματική.Τι σημείνει το: ΄΄7.000 προσλήψεις που σε αυτούς΄΄;
Από έγκυρη πηγή έχω μάθει ότι το σύστημα έχει "τρέξει" εδώ και ώρες... Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει φρενάρει τη δημοσίευση...
Παιδάκια μίλησα με το υπουργείο κατα τις 2 κ 45 και μου είπαν οτι επεσε το σύστημα και για αυτό και μόνο δεν μπορούν να τα ανεβάσουν. Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί απο Δευτέρα μου είπαν. Επίσης τους ρώτησα για ΠΕ 17 (ηλεκτρο-μηχανολόγους) και μου είπαν οτι στη φάση αυτή (της Δευτέρας πλέον) θα υπάρχουν και οι δύο αυτές ειδικότητες, ανάμεσα σε άλλες. Τώρα για το ποια κενά θα καλυφθούν θα αποφασίσει ο υφυπουργός μέσα απο τη λίστα με τα κενά που απο την προηγούμενη Τετάρτη έχουν στείλει τα σχολεία. Πάντως προτεραιότητα θα έχουν τα ΕΠΑΛ ( με τα πανελλαδικώς εξεταζομενα μαθήματα) και μετά οι ΕΠΑΣ- αυτό θα είναι το κριτήριο σε αυτή τη φάση, θα ακολουθήσει αλλη μια σε 20 μέρες (δε μου είπαν με ποιες ειδικότητες)