0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλεος! Εθνικισμός σε ένα θέμα που έχει σχέση με το δράμα μίας/ενός νέας/νέου άνεργου που βλέπει τα ονειρά του να γκρεμίζονται; Τι προτείνετε στην συνάδελφο δηλαδή; Να μην φύγει στο εξωτερικό για να πραγματοποίησει τα ονειρά της εάν βέβαια αυτό είναι δυνατόν; Αν φύγει στο εξωτερικό είναι κακό; Αν παντρευτεί ξένο είναι έγκλημα;
Παράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 12, 2012, 08:25:17 pmΈλεος! Εθνικισμός σε ένα θέμα που έχει σχέση με το δράμα μίας/ενός νέας/νέου άνεργου που βλέπει τα ονειρά του να γκρεμίζονται; Τι προτείνετε στην συνάδελφο δηλαδή; Να μην φύγει στο εξωτερικό για να πραγματοποίησει τα ονειρά της εάν βέβαια αυτό είναι δυνατόν; Αν φύγει στο εξωτερικό είναι κακό; Αν παντρευτεί ξένο είναι έγκλημα;Θα πρότεινα σε οποιονδήποτε μπορεί να φύγει από αυτήν εδώ τη χώρα, η οποία θα πάθει ό,τι της αξίζει. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της είναι αυτοκαταστροφικοί άφρονες, αυτό δε σημαίνει οτι υποχρεούνται και οι υπόλοιποι να καταστραφούν μαζί με τους βαλκάνιους ιθαγενείς.
Παράθεση από: arois στις Οκτωβρίου 12, 2012, 12:30:41 pmόταν επιστρέψει ας καταλάβει ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε την Ελλάδα ( ή την Πορτογαλία, ή την Ισπανία ή την Ιταλία ) αλλά την Ευρωπαική Ενωση, το ΔΝΤ και όσους εδώ το υπηρετούν.Το ΔΝΤ δε θα είχε παρέμβει αν οι ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ τόσα χρόνια δεν έκαναν καφρίλες όποτε έβρισκαν ευκαιρία.Γιατί οι 600 τυφλοί στη Ζάκυνθο,οι δεκάδες χιλιάδες μαϊμού συνταξιούχοι,ο Άκης,ο Μαντέλης και τα άλλα παιδιά,δεν είναι ούτε Άγγλοι,ούτε Γάλλοι..Ας κοιτάξουμε,τα πανθομολογούμενα χάλια μας και ας μην εφευρίσκουμε ΠΑΝΤΑ διακιολογίες για το κατάντημά μας.Τοκογλύφοι οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ,αλλά δικό μας σφάλμα που πέσαμε στις ορέξεις τους.Όσο για την θέμα, angfok δεν είσαι μόνη σου,είμαστε χιλιάδες στην ίδια μοίρα και δεν ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό..
όταν επιστρέψει ας καταλάβει ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε την Ελλάδα ( ή την Πορτογαλία, ή την Ισπανία ή την Ιταλία ) αλλά την Ευρωπαική Ενωση, το ΔΝΤ και όσους εδώ το υπηρετούν.
όσοι Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 12, 2012, 09:05:12 pmΠαράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 12, 2012, 08:25:17 pmΈλεος! Εθνικισμός σε ένα θέμα που έχει σχέση με το δράμα μίας/ενός νέας/νέου άνεργου που βλέπει τα ονειρά του να γκρεμίζονται; Τι προτείνετε στην συνάδελφο δηλαδή; Να μην φύγει στο εξωτερικό για να πραγματοποίησει τα ονειρά της εάν βέβαια αυτό είναι δυνατόν; Αν φύγει στο εξωτερικό είναι κακό; Αν παντρευτεί ξένο είναι έγκλημα;Θα πρότεινα σε οποιονδήποτε μπορεί να φύγει από αυτήν εδώ τη χώρα, η οποία θα πάθει ό,τι της αξίζει. Επειδή ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της είναι αυτοκαταστροφικοί άφρονες, αυτό δε σημαίνει οτι υποχρεούνται και οι υπόλοιποι να καταστραφούν μαζί με τους βαλκάνιους ιθαγενείς.Πότε θα αναχωρήσει η Κιβωτός?Πότε θα αποπλεύσει μάλλον....
Επειδή έχουν βγεί ενα σωρό απωθημένα πάνω στό αδιέξοδο που νιώθει η συνάδελφος, θα ήθελα να της εκφράσω αμέριστη συμπαράσταση, κι επειδή νιώθω κι εγώ κάπως έτσι, ο τίτλος που έβαλες στο θέμα μου θύμισε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=2XPnKWJNs_gBroken, Beat & Scarred (ίσως έπρεπε να το βάλω στη "ΜΟΥΣΙΚΗ" αλλά νομίζω έδεσε καλά εδώ!)