0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής στη Ρωμη? με τιτλο ROMA TRE ? θα ήθελα να ξέρω αν είναι αναγνωρισμένο.. αν το έχει κανει κανεις ας μου απαντήσει .
Παράθεση από: Marilou! στις Οκτωβρίου 12, 2012, 11:14:39 amΚαλημέρα. Γνωρίζει κανείς το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής στη Ρωμη? με τιτλο ROMA TRE ? θα ήθελα να ξέρω αν είναι αναγνωρισμένο.. αν το έχει κανει κανεις ας μου απαντήσει .Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το μεταπτυχιακό! Δεν νομίζω ότι αναγνωρίζεται και επιπλέον εξ όσων γνωρίζω από έγκυρη πηγή από το ΔΟΑΤΑΠ, για αναγνώριση μεταπτυχιακού από Ιταλία, απαιτείται άριστη γνώση της Ιταλικής, σε αντίστοιχο επίπεδο Proficiency. Εν τω μεταξύ έχουν ενσκήψει διάφοροι απίθανοι τύποι, που το διαφημίζουν κατά κόρον στο ίντερνετ και το θέμα απ' όσο έχω ακούσει έχει φτάσει και στα "αυτιά" των αρμοδίων του ΣΔΟΕ, για τα "μαύρα" και απίθανα ποσά που ζητούν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι, που υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι και δημόσιοι υπάλληλοι, καθηγητές, κλπ. Γι' αυτό θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή προς κάθε ενδιαφερόμενο!!!!
Καλημερα συναδερφοι.Θελω να ρωτησω για ενα μεταπτυχιακο απο ενα πανεπιστημιο της Ρωμης με τιτλο Tor Vergatta.Μου ειπε ενας μεσαζοντας εδω οτι ειναι αναγνωρισμενο και γινεται απο αποσταση.μονο 2 φορες χρειαζεται αν παμε Ιταλια.τα διδακτρα ειναι γυρω στα 3500 συνολο.ξερει καποιος κατι?
το μεταπτυχιακό της ειδικής αγωγής Roma tre είναι αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ αριθμό πράξης 25 3-2321 στις 25 Απριλίου του 2012.Τον Οκτώβρη που πήρα τηλ στην ειδική αγωγή στο υπουργείο μου είπαν ότι είχαν μπροστά τους 20 άτομα με το αγνωρισμένο μεταπτυχιακό.
α μεταπτυχιακά στη Ρώμη και το Roma Tre και το Tor Vergata για να το ολοκληρώσεις απαιτούν συνεχή παρακολούθηση.