0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία νέα! Αποφάσισαν λοιπόν να προσλάβουν πε06 ώστε να κάνουν ιστορίες, όπως λένε οι ίδιοι στη σελίδα τους!Εύγε...έχει συμβεί στο παρελθόν ΓΙΑ
Ωραία!!! Αυτό θέλει και το υπουργείο. Να τρωγόμαστε μεταξύ μας για τα ψίχουλα που μας πετά
πως θα παρει αργοτερα αφου τελειωσαν οι πιστωσεις?
Παίδες , πήρα πρωί - πρωί στο Υπουργείο και μου είπαν ότι θα πάρουν σήμερα , αύριο φάση για ειδικότητεςπου μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει καθόλου αναπληρωτές.Εμείς πάμε αργότερα (μετά από 15-20 μέρες).Οι άνθρωποι κάνουν πολιτική της πλάκας, όπως τους βολεύει και ανάλογα με τις πιέσεις.ΚΕΝΑ υπάρχουν πολλά σε σύνολο 2344, από τα οποία τα 256 είναι ΠΕ-02 , τα 156 ΠΕ-03 και 114 ΠΕ-04.01 και τα υπόλοιπα από τις άλλες ειδικότητες.Ξέρετε τι μου απάντησαν ? οι πιστώσεις από κρατικό προυπολογισμό είναι για 400 άτομα ακόμη , άλλες πιστώσεις δεν θα δοθούν , επομένως θα πορευτούμε με αυτές.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ για σήμερα.Κατάλαβα ότι αν πιέζεις έχεις αποτέλεσμα.
Παράθεση από: BATMAN στις Νοεμβρίου 08, 2012, 11:47:47 amΠαίδες , πήρα πρωί - πρωί στο Υπουργείο και μου είπαν ότι θα πάρουν σήμερα , αύριο φάση για ειδικότητεςπου μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει καθόλου αναπληρωτές.Εμείς πάμε αργότερα (μετά από 15-20 μέρες).Οι άνθρωποι κάνουν πολιτική της πλάκας, όπως τους βολεύει και ανάλογα με τις πιέσεις.ΚΕΝΑ υπάρχουν πολλά σε σύνολο 2344, από τα οποία τα 256 είναι ΠΕ-02 , τα 156 ΠΕ-03 και 114 ΠΕ-04.01 και τα υπόλοιπα από τις άλλες ειδικότητες.Ξέρετε τι μου απάντησαν ? οι πιστώσεις από κρατικό προυπολογισμό είναι για 400 άτομα ακόμη , άλλες πιστώσεις δεν θα δοθούν , επομένως θα πορευτούμε με αυτές.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ για σήμερα.Κατάλαβα ότι αν πιέζεις έχεις αποτέλεσμα. Η ανεπίσιμη θέση του Υπουργείου πάντως είναι ότι τα δηλωμένα από τα σχολεία κενά είναι πλασματικά. Κατ'ουσίαν πιστεύουν ότι ουτε τα μισά δεν είναι πραγματικά κενά.