0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί, αλλά από το τι πιστεύει το ίδιο εξαρτώνται οι προσλήψεις που κάνει. Πάντως έχω ακούσει το ίδιο περί πλασματικότητας των κενών από υπαλλήλους που έχουν γνώση του θέματος και σύμφωνα με την προηγουμενη εμπειρία τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι και 1500 να είναι τα κενά που μένουν τίθεται μεγάλο θέμα για το πως θα καλυφθούν. Όλοι αποκλείουν ότι θα πάρουν και άλλες πιστώσεις και αρχίζουν να μιλάνε για αύξηση του ωραρίου από φέτος.
Παράθεση από: Green στις Νοεμβρίου 08, 2012, 12:07:59 pmΜπορεί, αλλά από το τι πιστεύει το ίδιο εξαρτώνται οι προσλήψεις που κάνει. Πάντως έχω ακούσει το ίδιο περί πλασματικότητας των κενών από υπαλλήλους που έχουν γνώση του θέματος και σύμφωνα με την προηγουμενη εμπειρία τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι και 1500 να είναι τα κενά που μένουν τίθεται μεγάλο θέμα για το πως θα καλυφθούν. Όλοι αποκλείουν ότι θα πάρουν και άλλες πιστώσεις και αρχίζουν να μιλάνε για αύξηση του ωραρίου από φέτος.όλα παίζουν , αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει από φέτος , αφού ήδη αυτή η κυβέρνηση παραρέει.
ρε παιδια οτι να ναι ...πηρα στο υπουργειο 2103443426 τμημα φιλολογων καιλενε οτι εδωσαν τα κενα στον υπουργο και περιμενουν να εγκρινει οτι νομιζει αυτος.......δεν ειπα οτι δεν παιρνουν φιλολογους!
πριν μιση ωρα..παρε κι εσυ μηπως μαθουμε κατι....
Παράθεση από: BATMAN στις Νοεμβρίου 08, 2012, 12:15:19 pmΠαράθεση από: Green στις Νοεμβρίου 08, 2012, 12:07:59 pmΜπορεί, αλλά από το τι πιστεύει το ίδιο εξαρτώνται οι προσλήψεις που κάνει. Πάντως έχω ακούσει το ίδιο περί πλασματικότητας των κενών από υπαλλήλους που έχουν γνώση του θέματος και σύμφωνα με την προηγουμενη εμπειρία τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι και 1500 να είναι τα κενά που μένουν τίθεται μεγάλο θέμα για το πως θα καλυφθούν. Όλοι αποκλείουν ότι θα πάρουν και άλλες πιστώσεις και αρχίζουν να μιλάνε για αύξηση του ωραρίου από φέτος.όλα παίζουν , αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει από φέτος , αφού ήδη αυτή η κυβέρνηση παραρέει. Ναι, αλλά αν δεν πάρουν άλλες πιστώσεις τι θα κάνουν εν τέλει;
Η φάση των αναπληρωτών θα γίνει αύριο. Στο 2103443426 επιβεβαιώνουν ότι θα αποφασίσει ο υπουργός, προφανώς μετά από πιέσεις....