0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπαδούς... Τους βλάκες που πάνε όπου πάει ο άνεμος αποκτούν. Αγράμματος? Χωρίς καμία επαγγελματική και προσωπική προοπτική? Σε έδερναν όταν ήσουν μικρός και δεν έβρισκες κοπέλα ούτε με σφαίρες?Κανένα πρόβλημα! Εντάξου στη Χρυσή Αυγή και αν τυχερός μπορεί να σε κάνουμε και βουλευτή ! Για τους συναδέλφους τι να πεις... Παραδοσιακά δεν θεωρούμαστε και ο ποιος έξυπνος κλάδος.
Παράθεση από: GregX στις Οκτωβρίου 13, 2012, 12:20:16 amΟπαδούς... Τους βλάκες που πάνε όπου πάει ο άνεμος αποκτούν. Αγράμματος? Χωρίς καμία επαγγελματική και προσωπική προοπτική? Σε έδερναν όταν ήσουν μικρός και δεν έβρισκες κοπέλα ούτε με σφαίρες?Κανένα πρόβλημα! Εντάξου στη Χρυσή Αυγή και αν τυχερός μπορεί να σε κάνουμε και βουλευτή ! Για τους συναδέλφους τι να πεις... Παραδοσιακά δεν θεωρούμαστε και ο ποιος έξυπνος κλάδος.Πολλοί αγράμματοι αποστρέφονται την Χρυσή Αυγή και ό,τι αυτή πρεσβεύει..Απεναντίας είναι πολλά τα "γραμματισμένα" άτομα που την ψήφισαν και θα την ξαναψηφίσουν..Πολλοί "συνάδελφοί" μας τάσσονται ξεκάθρα υπέρ "καθαρότητας" σχολείων από τους αλλοδαπούς μαθητές. Δυστυχώς είναι μεγάλο το ποσοστό των "αγράμματων πλην πτυχιούχων" που ενίσχυσαν αυτή την αθλιότητα.
Σήμερα λέμε να πάμε σινεμά να δούμε το "ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" αλλά δεν ξέρω αν θεωρείται βλάσφημο το έργο από τους "ηθικούς και χριστιανούς πατριώτες" και μας ξυλοφορτὠσουν. Τι λέτε; Να ζητήσω άδεια από τον κασσιδιάρη ή να μείνω στο σπίτι να δω καμιά ελληνική ταινία;
Εγώ προτείνω την αργοναυτική εκστρατεία. Είναι κάποιος παλιά βέβαια, δε ξέρω αν θα τη βρεις σε ντι βι ντι.Τελικά οι χρυσαυγίτες είναι χριστιανοί ή δωδεκαθειστές?ή μήπως βάζουν όλα είναι θέμα μάρκετιγκ και βάζουν τη θρησκεία μπροστά για να τραβήξουν κόσμο?
ΜΑ βρε παιδιά μπορούν να το κάνουν αυτό; Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει;
Και αν τα μάθουν θα τα διώξουν; Τι σκοπό έχουν;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Οκτωβρίου 13, 2012, 08:43:59 amΜΑ βρε παιδιά μπορούν να το κάνουν αυτό; Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει; Εδώ ο βουλευτής τους προχθές μπήκε μέσα στην κλούβα και "απελευθέρωσε" προσαχθέντα,φυσικά και ο καθένας κάνει ότι θέλει..Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Οκτωβρίου 13, 2012, 08:43:59 amΚαι αν τα μάθουν θα τα διώξουν; Τι σκοπό έχουν;Δεν θα τα διώξουν οι ίδιοι.Θα χρησιμοποιήσουν είτε γονείς-οπαδούς τους,είτε θα πείσουν άλλους ευκολόπιστους και αδαείς γονείς,ότι για την ανεπάρκειατου σχολείου ή του νηπιαγωγείου φταίει το παιδί του μετανάστη που τους πιάνει την θέση..Μια κοινωνία,που δεν έχει παιδεία είναι ευάλωτη στις φασίζουσες ιδεολογίες.Ο φασισμός πάντα υπήρχε κρυμμένος στις καρδιές κάποιων συνανθρώπων μας,απλά είναι πια ώριμες οι συνθήκεςγια να μπορεί να τον εξωτερικεύσουν μιας και τώρα έχουν επίσημο φορέα εκπροσώπησης στο κοινοβούλιο.Οι 450.000 συνάνθρωποί μας,υπήρχαν πάντοτε στον περίγυρό μας..Τώρα εύλογα θα αναρωτιέται κανείς πως γίνεται να είσαι 1.50-μαυριδερός και να ηγείσαι ενός κόμματος που προασπίζειτο "ξανθό και γαλανό" αρχαίο ελληνικό φύλο και την Άρεια φυλή.Πως μπορεί να είσαι βουλευτής του εν λόγω κόμματος,να επιθυμείς τον διωγμό κάθε μετανάστη και η γυναίκα σου να είναι Μεξικάνα.Ε,εντάξει..Live your myth in Greece..
γεγονός που με βάση τη λογική τους (βοηθειά μας) σημαίνει ότι τα παιδιά του θα έιναι μόνο κατά 50 % Έλληνες.