*

Αποστολέας Θέμα: Η Χρυσή Αυγή ζήτησε το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών;  (Αναγνώστηκε 21206 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Η Χρυσή Αυγή ζήτησε το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών;
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:04:47 pm »
H X.A. υπάρχει ακόμα ως κόμμα λόγω αποκλειστικά και μόνο υπαρξης προβληματων με μεταναστες. Πολύ απλά αν ήθελαν οι πολίτες να λύσουν αυτό το πρόβλημα δεν θα υπήρχε και ως κόμμα η Χ.Α.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:07:10 pm »
Να θυμίσω όμως ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και με πολλούς Έλληνες φοροφυγάδες που εμφανίζουν χαμηλότατο εισόδημα και έτσι τα παιδιά τους προηγούνται έναντι άλλων που πραγματικά πένονται. :P
Εκεί όμως τσιμουδιά από όλους... :P

Αυτοί τα στέλνουν στα ιδιωτικά και το 'χουν και καμάρι!

Mη το λες... Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν δημοτικούς σταθμούς ή σταθμούς της Εργατικής Εστίας, γιατί είναι κοντά στο σπίτι τους και γιατί θεωρούν κατόρθωμα να μην πληρώνουν.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:13:16 pm »
Mη το λες... Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν δημοτικούς σταθμούς ή σταθμούς της Εργατικής Εστίας, γιατί είναι κοντά στο σπίτι τους και γιατί θεωρούν κατόρθωμα να μην πληρώνουν.

Δυστυχώς ο Νεοέλληνας προτιμά να κάνει φιγούρα στέλνοντας το παιδί του σε ιδιωτικό (με αγγλικά πιάνο και μπαλέτο!), αλλά στο κράτος το παίζει φτωχούλης δηλώνοντας μηδενικό εισόδημα. Ίσως εσύ γνωρίζεις εξαιρέσεις.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:14:57 pm »
Πιο πολύ απ'όλα με τρομάζει που εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν αυτό το έκτρωμα και δικαιολογούν τις πράξεις τους! Είναι, βλέπεις, μεγάλο πλήγμα σε κάθε πουλημένο, άχρηστο και προδότη πολιτικό το να σπάνε στο ξύλο όποιον δε γουστάρουν, να απαγορεύουν κάθε θεατρική παράσταση, να βρίζουν όποιον δε συμφωνεί μαζί τους! Μεγάλη πράξη αντίστασης!!! :P Ίσως νιώθουν και πολύ άντρες και sexy (όπως ειπώθηκε λίγο πριν!!!) (Eμετός...)
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:17:51 pm »
Χωρις εκπληξη, γιατι η ιστορια θα επαναληφθει, βλεπω συναδελφους (;) ....... να κανουν εξισωση των ακρων, .......
Δεν διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις,και μακάρι να μη γίνουν όλα αυτά,αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω συνάδελφε( :)),θεωρείς πως υπάρχει καλό και κακό άκρο;

Αποσυνδεδεμένος hazos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:19:48 pm »
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΗΠΙΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ. Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ Χ.Α ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:21:21 pm »
 Φωτεινή, όταν λές άλλους τρόπους; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη; Πώς μπορείς να διαμαρτυρηθείς επηρεάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα; ( προσωπικά η αποχή και το λευκό δε με εκφράζουν).

θα μιλήσω μόνο για μένα και πώς εγώ αντιλαμβάνομαι τα πράγματα  : Δεν μου αρέσει που όλα, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, τα υπόλοιπα κόμματα βάλλουν εναντίον της χ.α. αλλά δεν προτείνουν κάτι καινούριο, κάτι ανατρεπτικό της παρούσας κατάστασης. Αντίθετα, με απαράμιλλο ζήλο ενδιαφέρονται να διατηρήσουν το υφιστάμενο status quo- αυτο ακριβώς που μας έφερε εδώ που μας έφερε.

Εγώ λοιπον ως πολίτης δε θέλω τη διατήρηση αυτής της κατάστασης, δε θέλω τη μίζα, τον διογκωμένο δημόσιο τομέα, την αναξιοκρατία, το ρουσφέτι, τα πακέτα των pampers - δε θέλω τη λογική του Τσοβόλα δώστα όλα, ή του Λεφτά υπάρχουν , ή του μαζί τα φάγαμε. Δε θέλω καν τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θεσεις ( γιατι πχ μπορεί να με εκφράζει ως ιδεολογία η ΝΔ αλλά όχι, δεν θέλω πάλι τον Παυλόπουλο σε θέση εξουσίας, δε θέλω τον μεϊμαράκη ή τον βουλγαράκη όσο και αν είναι και νόμιμος και ηθικός).
Και όχι, δε μου λύνει η κάθε ΧΑ το πρόβλημα, το αναδεικνύει όμως, και εύχομαι η ψήφος μου να ταρακουνήσει αυτούς που πρέπει. Εξ ου και είναι ψήφος διαμαρτυρίας.

Όχι, δε μου άρεσε το χαστούκι στην Κανέλλη αλλά αν στη θέση της ηταν ο mr nazl ta fagame θα έπαιζα το βιντεο ξανά και ξανά και ξανά λόγω υπέρτατης ευχαρίστησης. Θα μου πείτε, τραμπουκισμός και ο ένας τραμπουκισμός και ο άλλος. Σύμφωνοι. Όταν τα ΜΑΤ - κατόπιν εντολών - έδερναν συνταξιούχους στο Συνταγμα, τι ήταν; Δημοκρατική διαδικασία; Μόνο που τότε τα συντεταγμένα ΜΜΕ έπαιξαν το θεματάκι επί διημέρου και μετά πάλι στην φωλίτσα τους. Τώρα με τη ΧΑ έχουμε κάθε βδομάδα και κάτι καινούριο, και όλοι σχίζουν τα ρούχα τους για τη.... 'βεβήλωση της δημοκρατίας".

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:26:03 pm από bitch »
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος kamakis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:25:56 pm »
Χωρις εκπληξη, γιατι η ιστορια θα επαναληφθει, βλεπω συναδελφους (;) ....... να κανουν εξισωση των ακρων, .......
Δεν διαφωνώ στα υπόλοιπα που γράφεις,και μακάρι να μη γίνουν όλα αυτά,αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω συνάδελφε( :)),θεωρείς πως υπάρχει καλό και κακό άκρο;
εσυ πρωτος εκανες το διαχωρισμο σε ακρα....εγω δεν υποστηριζω την υπαρξη δυο ακρων κανοντας και την εξισωση...σου απαντησα και πριν αναλυτικα(δεν ξερω αν το ειδες)...προφανως βλεπεις πολυ διαφορετικα τον κοσμο απο εμενα και δεν θα σε πεισω....αλλά στους τριτους που παρακολουθουν την διαμαχη...ας κρινουν

Αποσυνδεδεμένος hazos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:27:56 pm »
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η Χ.Α ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΤΟΛΜΑ;

ο κ. Προβόπουλος έλαβε αποζημίωση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ όταν εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Πειραιώς.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:29:36 pm »
ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η Χ.Α ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΤΟΛΜΑ;

ο κ. Προβόπουλος έλαβε αποζημίωση ύψους 3,4 εκατ. ευρώ όταν εγκατέλειψε τη θέση του αντιπροέδρου της Πειραιώς.

όχι, δεν τολμά! Οι υπόλοιποι τόλμησαν; Νομίζω, αντίθετα, είναι εκείνοι ακριβώς που ΨΗΦΙΣΑΝ την εν λόγω αποζημίωση και τη νομιμοποίησαν!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:30:02 pm »
Οπότε bitch διαμαρτύρεσαι για την έλλειψη δημοκρατίας με τη στήριξη σε αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δηλώσουν με λόγια και με πράξεις ότι τη δημοκρατία τη βιάζουν καθημερινά;
Παρεμπιπτόντως το προηγούμενο μήνυμά σου (απάντηση 42) θα μπορούσε άνετα να είναι παράδειγμα στο μεταπτυχιακό μου στην ενότητα για τον εκκεκαλυμμένο ρατσιστικό λόγο...

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:32:01 pm »
bitch, αυτά που γράφεις περί Τσοβόλα,
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος vickyN

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:34:26 pm »
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΗΠΙΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ. Η ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ Χ.Α ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 01:37:13 pm »
@bitch

Δεν γίνεται να απορρίπτεις το φασισμό της δημοκρατίας, αλλά να ανέχεσαι το φασισμό κάποιου κόμματος με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει επί το δημοκρατικότερο.

Γιατί στην πραγματικότητα ξέρεις τι γίνεται; Όταν ψηφίζεις κάτι, δεν του δίνεις μόνο τη δύναμη για να ξυπνά τους υπόλοιπους, αλλά και για να εφαρμόζει αυτά που πιστεύει.
Και οι Γερμανοί ψήφιζαν Χίτλερ, μέχρι που τον έφτασαν από το 3% στο 33%, πιστεύοντας ότι θα τον χρησιμοποιούσαν μόνο για να ξυπνά τους υπόλοιπους. Μόνο που μια ωραία πρωία του 1932, όταν είχε στρογγυλοκαθήσει πλέον στην καγγελαρία, ξέφυγε από τον έλεγχό τους. Μετά ήταν πολύ αργά για δάκρυα. :P
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)