0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ παιδιά για να αποφύγω το ζάλισμα από άσχετους στις αγγελίες, εχω και δεύτερο νούμερο τηλεφώνου που το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για αυτό το λόγο. Αυτό το έκανα μετά από πάθημα.
γνωστοί, ΝΑΙ - συγγενείς ΟΧΙ
Τι παιζει δηλαδη με τους συγγενεις; Σου φορτωνονται παραπανω απο τους υπολοιπους για τα παιδια τους η ζηταν σχεδον τζαμπα μαθηματα; Ακομα δεν μου εχει τυχει με συγγενη, αλλα και εγω φανταζομαι οτι επειδη θα εχουν περισσοτερη οικειοτητα θα σε πρηζουν καθε τρεις και λιγο... Ομως απο την αλλη αν στο ζητησει να αναλαβεις το παιδι του τι πρεπει να πεις αν θες να το αποφυγεις;
Όλα μου τα ιδιαίτερα 8 χρόνια που δουλεύω τα έχω βρει με την μέθοδο από στόμα σε στόμα και από παλιούς μαθητές που με συστήνουν σε φίλους,γνωστούς κτλ!Εννοείται πως οι γονείς μου, οι αδερφές μου και οι φίλοι μου έχουν μπει στο κόπο να με διαφημίσουν επίσης!Απλά αυτή η μέθοδος θέλει να έχεις υπομονή και φυσικά να είσαι καλός στη δουλειά σου για να σε συστήνουν συνεχώς!Δεν αποδίδει πάντα από τον πρώτο χρόνο αλλά στη συνέχεια έχει αποδειχτεί αλάνθαστη!
Προσωπικα οταν μου εδιναν τα χρηματα των μαθηματων του μηνα και πηγαινα να τους δωσω τα ρεστα μου ελεγαν "κρατα τα" (οκ μεχρι 5 ευρω.. αλλα καλα ειναι και αυτα!!!) γιατι οχι μονο προσπαθουσα σαν καθηγητρια για το παιδι αλλα και σαν ανθρωπος γενικοτερα συζητουσα και με αυτο αλλα και με τους γονεις ο,τι τους απασχολουσε.