0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πε 04 απο δευτερα
Filoi mou, synadelfoi , geia sou physicos1976 geia sou BATMAN . Ναι κ εγώ τόσο καιρό πιέζω,ναι κ εγώ τόσο καιρό προσπαθώ όμως απογοητεύτηκα !!!Εννοείται ότι δεν είμαστε σοβαρό κράτος. Όχι δεν είμαστε σοβαρό είμαστε κ γελοίο μάλιστα !Τόσο καιρό ένας δεν βγαίνει να πει που τα έλεγα, ρε σεις βρείτε άλλη δουλειά, ή τότε θα γίνει πρόσληψη τόσων θέσεων,τίποτα το κράτος=0 . Καποιοι προβληματισμοι …..Άντε κ φέτος μας πήραν τον Δεκέμβρη γαιτί ? Για να κάνουμε τον καραγκιόζη?Να κάνουμε το χώσιμο,το μπειμπι σιτινγκ ? Που είναι κ πως θα γίνει ένα διδακτικό έργο,σωστό με ώρες για εργαστήριομε ώρες για διδασκαλία? Να τρέχουμε σαν τον
Το ξέρετε από έγκυρη πηγη;
Ξέρουνε αριθμό;
Εγώ εχτές που πήρα μου είπαν ότι θα βγει σήμερα Παρασκευή μία φάση αλλά δεν ξέρουν τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:13:17 amΕγώ εχτές που πήρα μου είπαν ότι θα βγει σήμερα Παρασκευή μία φάση αλλά δεν ξέρουν τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει!Τι να σου πω.Πάρτε και στο ΟΠΣΥΔ- SURVEY -3442387(ρέτσος) ή στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ 3443072 (δημητρακα)ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕ και ΕΣΕΙΣ.Χτές μπυ είπαν ότι θα πάρουν μόνο ειδικότητες.Αργότερα είπαν ότι θα πάρουν και ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ,σήμερα λένε ότι από δευτέρα θα πάρουν ΠΕ04 ΚΑΙ ΠΕΟ3.ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ .Τα κενα είναι πάρα πολλά(σύνολο 2344 και ΠΕ0401 114)ΠΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!