0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παίρνω συνεχώς και στα 2 αλλά δεν το σηκώνει κανείς! Ίσως θα το κάνουν επίτηδες!
Παράθεση από: BATMAN στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:22:22 amΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:13:17 amΕγώ εχτές που πήρα μου είπαν ότι θα βγει σήμερα Παρασκευή μία φάση αλλά δεν ξέρουν τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει!Τι να σου πω.Πάρτε και στο ΟΠΣΥΔ- SURVEY -3442387(ρέτσος) ή στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ 3443072 (δημητρακα)ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕ και ΕΣΕΙΣ.Χτές μπυ είπαν ότι θα πάρουν μόνο ειδικότητες.Αργότερα είπαν ότι θα πάρουν και ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ,σήμερα λένε ότι από δευτέρα θα πάρουν ΠΕ04 ΚΑΙ ΠΕΟ3.ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ .Τα κενα είναι πάρα πολλά(σύνολο 2344 και ΠΕ0401 114)ΠΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!Αυτος που ανεφερες απο σημερα πηρε τη χρωστουμενη για το ετος αδεια...και κατα δευτερο αυτος μπορει να προτεινει αλλα δυστυχως φιλε μου ενας απλος υπαλληλος ειναι...αλλοι αποφασιζουν για τα νουμερα,οι πιο πανω,δυστυχως!!!!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:13:17 amΕγώ εχτές που πήρα μου είπαν ότι θα βγει σήμερα Παρασκευή μία φάση αλλά δεν ξέρουν τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει!Τι να σου πω.Πάρτε και στο ΟΠΣΥΔ- SURVEY -3442387(ρέτσος) ή στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ 3443072 (δημητρακα)ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕ και ΕΣΕΙΣ.Χτές μπυ είπαν ότι θα πάρουν μόνο ειδικότητες.Αργότερα είπαν ότι θα πάρουν και ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ,σήμερα λένε ότι από δευτέρα θα πάρουν ΠΕ04 ΚΑΙ ΠΕΟ3.ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ .Τα κενα είναι πάρα πολλά(σύνολο 2344 και ΠΕ0401 114)ΠΙΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ εχτές που πήρα μου είπαν ότι θα βγει σήμερα Παρασκευή μία φάση αλλά δεν ξέρουν τι ειδικότητες θα περιλαμβάνει!
Πως μπορούμε να βρούμε τους πιο πάνω για να τους πιέσουμε;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 11:36:07 amΠως μπορούμε να βρούμε τους πιο πάνω για να τους πιέσουμε;Στα αντιστοιχα τηλεφωνα...ψαξτε στο minedu συνεργατες υπουργου στο επικοινωνια...
Δεν απαντάει κανένα τηλέφωνο....Μάλλον γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!!
Εγώ παίρνω εδώ και 2 ώρες χωρίς να το σηκώσει κανένας! Είμαι σίγουρος ότι θα το έχουν στο αθόρυβο! Δεν εξηγείται διαφορετικά!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 12:07:54 pmΕγώ παίρνω εδώ και 2 ώρες χωρίς να το σηκώσει κανένας! Είμαι σίγουρος ότι θα το έχουν στο αθόρυβο! Δεν εξηγείται διαφορετικά!Ετσι κανουν και απλα αναβοσβηνει η οθονη
Αν ήμουν κοντά θα πεταγόμουν να τους τα πω ένα χεράκι που παίζουν με την αγωνία μας!
Μόλις απάντησαν στο 210-3443072. Η φάση θα βγει μάλλον το απόγευμα. Την ρώτησα αν θα έχει ΠΕ04 και είπε Δε νομίζω. Όταν την πίεσα είπε "οχι δε θα έχει"