0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα συναδερφοι!τι κανετε?Batman ειχα παρει τη Δευτερα το υπουργειο στο τηλ που μου ειχες πει και βγηκε η γνωστη κοπελα.τη ρωτησα αν ξερει τιποτα για προσληψεις αναπληρωτων αυτη τη βδομαδα και ειπε οτι δεν ξερει..θες να παρεις κι εσυ?δηλαδη τωρα εμεις πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε αλλη δουλεια?δε θα ξαναπαρει σε εμας?διαβαζω διαφορα τοπικ και δεν εχω καταλαβει.να σκασω ειμαι...Skywalker τι κανεις?εχετε μαθει τιποτα γενικα?γιατι φετος επεσε τοση αναποδια στον κλαδο μας?εμας και τους χημικους εχει τσακισει σε σχεση με περυσι.αν δειτε περυσι ειχε παρει 360 συνολικα και φετος 251 στις α,β φασεις και λενε οχι αλλους?γραφτε αν εχετε κανενα νεο βρε παιδια.να σκασω ειμαι.Batman αν παρει σε βλεπω να εισαι μεσα γιατι διαβαζω να εχει κενα στα μερη που μου ελεγες.μακαρι να παρει καμια φαση ακομα.τοση ανεργια δε θα την αντεξω...
BATMAN γιατίμας ταλαιπωρείς; Που βρίσκεις κάτι το ιδιαίτερο στο κείμενο;VarTas αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Εμ δεν θα μαγειρεύουν και μερικοί;Πάντως κενά υπάρχουν από ότι μου είπαν και για την Φθιώτιδα σήμερα. Παρά ταύτα στην
Οταν λές φθιώτιδα κάντο ποιο συγκεκριμένο.