0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα. Προσληφθηκα σημερα ως αναπληρωτρια και δικαιουμαι αδεια κυησης. Για να πληρωθω πρεπει να εχω δουλεψει 10 ημερες;
Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση
Είμαι έγκυος και βγαινω σε άδεια μετά το Πάσχα . Επειδή έχω εξαντλήσει τις αναρρωτικές το Δεκέμβρη , δικαιούμαι κανονικά άδεια κύησης 56 μέρες πριν τον τοκετό ;
δεν ξερω αν βγηκες εν τω μεταξυ σε αδεια..εγω πηρα απο το ικα επιδομα 1132 ευρω κ μολις γεννησω θα παρω το δευτερο επιδομα που αναμενεται (επιδομα λοχειας) να ειναι λιγο παραπανω.. τη διαφορα μεταξυ του αθροισματος των δυο επιδοματων κ μισθου θα την παρεις απο τον οαεδ..Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ναι έχω ήδη βγει σε άδεια,τι εννοείς απο τον ΟΑΕΔ πότε θα το κάνω αυτό;
Είναι σίγουρα ξεχωριστή η αναρρωτική από την κύησης και λοχείας? Δε μιλάω για επαπειλούμενη. Απλή κύησης και λοχείας. Απ τη Διεύθυνση μου είπαν ότι έχω εξαντλήσει την αναρρωτική επειδή πήρα κύησης-λοχείας και δεν δικαιούμαι άλλη. Έτσι αν πάρω τώρα αναρρωτική θα είναι χωρίς αποδοχές και προυπηρεσία..
Όχι δεν την κόλλησα πουθενά ακόμα, τώρα προσπαθώ να την κολλήσω. Όπως ενημερώθηκα απ το υπουργείο τελικά δικαιούμαι αναρρωτική για 15 μέρες, τις οποίες όμως επειδή είμαι αναπληρώτρια ΕΣΠΑ δεν θα πληρωθώ αλλά μετράνε τα μόρια προϋπηρεσίας.
Έλα ντε... τι σχέση έχει το εσπα? εκ των υστέρων κι εγώ την ίδια απορία έχω... θα ξανατηλεφωνήσω αύριο. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πάντως που άλλα μου λένε απ'τη διεύθυνση, άλλα μου λενε απ'το υπουργείο. Mitsy έχεις πάρει αναρρωτική μετά από λοχείας και την πληρώθηκες κανονικά εσύ?