0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα Miranda...χαιρομαι που ανοιξες το θεμα.Εδωσα και γω το καλοκαιρι....επιτυχουσα ευτυχως!!!Ειμαι στην αναμονη ομως...και στο μαυρο σκοταδι. Δυστυχως δεν βγαινει λιστα με ονοματα οπως ηλπιζα και γενικα δε θα εχουμε καμια ενημερωση σχετικα με την εξελιξη των συνεντευξεων.Και το ερωτημα ειναι τι κανουμε απο δω και περα...???Απλα περιμενουμε???Ή μηπως πρεπει να τους ενοχλησουμε και λιγο???@son1as απ' οσο ξερω οι επιτυχοντες ειναι στη διαθεση της ευρωπαικης επιτροπης για 3 χρονια για να καλυψουν τις οποιες αναγκες, οποτε θεωρητικα δε θα βγει αλλη προκυρηξη απο αυτους για τα επομενα 3 χρονια εκτος και αν εξαντληθει η λιστα.
Eίχα την εντύπωση πως θα βλέπαμε τη λίστα ή τουλαγχιστον τα flags που ελεγαν οτι θα σηματοδοτούσαν το εαν εχουμε επιλεγεί και απο ποιον. Είπαν ξειπαν
Κοίτα, χωρίς να ξέρω απλά υποθέτω, για να είναι τόσο εύκολες οι εξετάσεις δε νομίζω να είναι ιδιαίτερης δυσκολίας οι ερωτήσεις στη συνέντευξη. Ίσως σε ρωτήσουν πρακτικά θέματα, κυρίως να δουν τι τύπος είσαι, μπορεί να ήσουν καμιά ψυχωτική, ρε παιδί μου. Δε νομίζω να είναι κάτι τραγικό, δηλαδή παιδαγωγικές θεωρίες και τέτοια. Α, μπορεί να σου περιγράψουν ένα υποθετικό περιστατικό κι εσύ να τους πεις τι θα έκανες σε μια ανάλογη περίπτωση.
Υλη δεν ειχε δοθει, οταν πηγαμε δε ξεραμε πανω σε τι θα εξεταστουμε. Τελικως ηταν απλες ερωτησεις αντικειμενου (πολλαπλης επιλογης) πολυ απλα πραγματα θα ελεγα και πολυ βασικα. Επειδη στην ευρωπη γενικα μπορεις να δουλεψεις σαν νηπιαγωγος και χωρις πτυχιο πανεπιστημιου (μονο με προυπηρεσια 2-3 χρονια σε σχετικη δουλεια) τα θεματα, για καποιον που εχει τελειωσει παν/μιο, θεωρω πως ηταν παιχνιδακι. Τωρα αν ρωτας για αλλους κλαδους εχω ακουσει οτι σε καποιους οι εξετασεις ειναι πολυ απαιτητικες αλλα δεν εχω εμπειρια, οποτε δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα!