0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξέρετε αν σχολεία που δεν είναι δυσπρόσιτα (π.χ. Κυριάκιο,
Πήρα τηλέφωνο το Υπουργείο. Δυστυχώς, δε θα διοριστούμε πριν τις 17 Σεπτεμβρίου. Θα κάνουμε κανονικά τις αιτήσεις, αλλα δε θα ανακοινωθούν τα ονοματά μας , γιατί δεν επιτρέπονται οι διορισμοί μέσα στις εκλογές.Εκτός, μου είπε, αν υπάρξει ειδική πρόβλεψη με το προεδρικό διάταγμα που θα βγει για τη διάλυση της βουλής..
Καλησπερα σε ολους. Σημερα το πρωι πηγα στη δευτεροβαθμια στην Γουναρη (Αγια Παρασκευη), αλλα δεν μπορουσαν να περασουν την αιτηση μου για διορισμο (ΠΕ02). οι υπαλληλοι τηλεφωνησαν στο υπουργειο παιδειας και τους ειπαν οτι τη Δευερα θα μπορεσουμε να υποβαλλουμε αιτηση. Το ιδιο εγινε και στη δευτεροβαθμια χαλανδριου. Συνεβη και σε αλλες δευτεροβαθμιες αυτο; Ξερετε κάτι;;; Σας ευχαριστω πολυ.
Παράθεση από: pariel στις Αυγούστου 17, 2007, 10:08:21 amΠήρα τηλέφωνο το Υπουργείο. Δυστυχώς, δε θα διοριστούμε πριν τις 17 Σεπτεμβρίου. Θα κάνουμε κανονικά τις αιτήσεις, αλλα δε θα ανακοινωθούν τα ονοματά μας , γιατί δεν επιτρέπονται οι διορισμοί μέσα στις εκλογές.Εκτός, μου είπε, αν υπάρξει ειδική πρόβλεψη με το προεδρικό διάταγμα που θα βγει για τη διάλυση της βουλής..
pariel να υποθέσω ότι το ίδιο ισχύει και για εμάς (ΠΕ07) ή σου είπαν αν αφορά μόνο τους δικούς σας διορισμούς;