0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ioanna δεν καταλαβα,είσαι θεση 340 και δεν θα διοριστεις φετος;
Συνάδελφοι φιλόλογοι δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά αν δεν καταθέσετε τις αιτήσεις σας μέχρι αύριο το πρωί στις 10 μπορεί να έχετε πρόβλημα, γιατί θα προκηρυχθούν εκλογές και θα παγώσουν οι διορισμοί. Στον κλάδο μας (ΠΕ60) , από το απόγευμα τηλεφωνούν από το ΥΠΕΠΘ σε όλους τους διοριστέους να κάνουν τα χαρτιά τους αύριο, παρόλο, που η προθεσμία μας λήγει τη Δευτέρα στις 14:00! Ηθελα να σας ενημερώσω, αν και πιστεύω, ότι θα υπάρξει κάποια λύση.
Παιδιά, στην αίτηση γράφει πουθενά για οικογενειακή κατάσταση; Πού θα φανούν τα “κοινωνικά κριτήρια” που σου δίνουν προτεραιότητα (γάμος, παιδιά);
Παράθεση από: AnnaO στις Αυγούστου 16, 2007, 09:58:32 pmΣυνάδελφοι φιλόλογοι δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά αν δεν καταθέσετε τις αιτήσεις σας μέχρι αύριο το πρωί στις 10 μπορεί να έχετε πρόβλημα, γιατί θα προκηρυχθούν εκλογές και θα παγώσουν οι διορισμοί. Στον κλάδο μας (ΠΕ60) , από το απόγευμα τηλεφωνούν από το ΥΠΕΠΘ σε όλους τους διοριστέους να κάνουν τα χαρτιά τους αύριο, παρόλο, που η προθεσμία μας λήγει τη Δευτέρα στις 14:00! Ηθελα να σας ενημερώσω, αν και πιστεύω, ότι θα υπάρξει κάποια λύση.Μόλις γυρισα από τη δευτεροβάθμια.Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω των εκλογών,μπορούμε να κάνουμε τις αιτήσεις κανονικά μέχρι και την τετάρτη,όπως ορίζει η εγκύκλιος.