0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδή πιθανόν κάποιοι να αναρωτηθούν γιατί έβαλα το σχόλιο σ' αυτό το θέμα, ένα έχω να πω... στην "χρεοκοπημένη" Ελλάδα της "ευημερούσας" Ευρώπης συζητάμε αν θα καταργηθούν σχολικές μονάδες με αριθμό μαθητών κάτω των 100 (με εξαίρεση τα σχολεία των νησιωτικών περιοχών και τα ορεινά)... με το πρόσχημα ότι οι απαιτήσεις του "σύγχρονου" σχολείου επιβάλλουν την δημιουργία μεγάλων σχολικών μονάδων με "σύγχρονα" οπτικοακουστικά μέσα... με ψηφιακό μάθημα, εργασίες στο διαδίκτυο και ένα σωρό παπαρολογίες για λαϊκή κατανάλωση... σάμπως και το δικαίωμα στην μόρφωση πρέπει σώνει ντε και καλά να συνοδεύεται απαραίτητα και από τα προϊόντα της microsoft... λέω!!! μήπως??? Ή μήπως η λειτουργία σχολικών μονάδων με λίγους μαθητές είναι η κύρια αιτία της αύξησης του δημοσιονομικού ελλείματος?... Τελικά μας έχουν για ηλίθιους ως λαό ή μήπως είμαστε όντως ηλίθιοι? Απαντήστε μου σας παρακαλώ!!!
Για να επανέλθουμε στο θέμα και επειδή βλέπω ότι πέρασε ο χρόνος (κυριολεκτικά) χωρίς να ανακοινωθούν οι νέες Περιοχές Μετάθεσης της Δευτεροβάθμιας, σύμφωνα με τις (εδώ και καιρό) πληροφορίες μου η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από αρχές Δεκεμβρίου και σε σχέση με την Πρωτοβάθμια διαφοροποιείται σε Κυκλάδες-Δωδεκάνησα (παραμένουν 4 περιοχές) καθώς και στην Εύβοια όπου οι περιοχές είναι 2 ("άτυχοι" αυτοί που θα έχουν μαζί τους τη Σκύρο).
με το πρόσχημα ότι οι απαιτήσεις του "σύγχρονου" σχολείου επιβάλλουν την δημιουργία μεγάλων σχολικών μονάδων με "σύγχρονα" οπτικοακουστικά μέσα... με ψηφιακό μάθημα, εργασίες στο διαδίκτυο και ένα σωρό παπαρολογίες για λαϊκή κατανάλωση... σάμπως και το δικαίωμα στην μόρφωση πρέπει σώνει ντε και καλά να συνοδεύεται απαραίτητα και από τα προϊόντα της microsoft... λέω!!! μήπως???
Η Κόρινθος και η Δυτική Αττική 1 περιοχή, η Ανατολική Αττική 2 περιοχές και η Αθήνα μένει ως έχει.
Μάλλον δεν κατάλαβες. Η Κόρινθος 1 περιοχή, η Δυτική Αττική 1 περιοχή και η Εύβοια 2 περιοχές (