0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε θετική απόφαση. Αν υπάρχει η πολιτική βούληση δεν είναι τίποτα να απορροφήσουν τους ούτε 400 ασεπίτες. Σκέψου ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια διόρισαν εκτός ΑΣΕΠ και με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες 12.000 άτομα στους ΟΤΑ και τώρα άνετα θα πάρουν και 500 σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Όμως, επειδή δε βλέπω να υπάρχει πολιτική βούληση στηρίζω τις ελπίδες μου στην ελληνική δικαιοσύνη!Ακόμα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου Φοίβο. Πιστεύω ότι θα αποφανθούν σύντομα.
παμε λοιπόν σε νεα σεζον ψυχολογικής φθορας.......''διοριστεοι Ε φουρνιας....''....που πλέον εμένα τίποτα δεν μου λέει, δεν εχει νοηματι γίνετε και τι μπορεί να αλλάξει μεσα σε ενα χρονο σε αυτη την πολιτικο-οικονομικη κατασταση...τα πάνταδιάβαζα την εγκύκλιο για παράδειγμα οι 30τες ηταν το κατι σίγουρο έχουν παει και αυτοι στα δικαστήριατο αρχικό ηταν να αλλάξουν την ημερομηνία απορρόφησης...μετα την παράταση αυτης της ημερομηνίαςκαι τωρα ...οτι νε μεν τοτε θα ειναι η τελικη ημερομηνία...και οσοι μπουν αν μπουν συμφωνα με αναγκες κτλπ..οσοι έμειναν...απλα καταργουντε....και μιλάμε για μια ομαδα που με νομο διοριζοντε απο το 2007 νομίζω...