0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι τόσο σίγουρο πως θα έχει παράβολο;; γιατι;;
Παράθεση από: grooog στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:09:05 pmΕίναι τόσο σίγουρο πως θα έχει παράβολο;; γιατι;; το γράφει ότι θα έχει παράβολο. στον πίνακα που είναι τα δικαιολογητικά στο τέλος (Χρηματικό ποσό 10 Αποδεικτικό κατάθεσης χρηματικού ποσού, το ύψος του οποίου θα καθορίζεται με Απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
Θα ήθελα να πω σε όσους ενδιαφέρονται ότι δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό αξίζει τον κόπο τα λεφτά κ το χρόνο γιατί εγώ αν κ είμαι πάρα πολλά χρόνια γραμμένη μόνο δύο φορές με έχουν καλέσει κ μάλιστα την πρώτη έκανα 4 χρόνια να πάρω τα λεφτά, δεν ξέρω αν τώρα αλλάξει κατι.........
Που σε πήραν και έκαναν 4 χρόνια να σε πληρωσούν και που ήσουν τότε πιστοποιημένη ;Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:04:31 pmΘα ήθελα να πω σε όσους ενδιαφέρονται ότι δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό αξίζει τον κόπο τα λεφτά κ το χρόνο γιατί εγώ αν κ είμαι πάρα πολλά χρόνια γραμμένη μόνο δύο φορές με έχουν καλέσει κ μάλιστα την πρώτη έκανα 4 χρόνια να πάρω τα λεφτά, δεν ξέρω αν τώρα αλλάξει κατι.........
Παράθεση από: afriendforyou στις Οκτωβρίου 30, 2012, 05:14:30 pmΠου σε πήραν και έκαναν 4 χρόνια να σε πληρωσούν και που ήσουν τότε πιστοποιημένη ;Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:04:31 pmΘα ήθελα να πω σε όσους ενδιαφέρονται ότι δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό αξίζει τον κόπο τα λεφτά κ το χρόνο γιατί εγώ αν κ είμαι πάρα πολλά χρόνια γραμμένη μόνο δύο φορές με έχουν καλέσει κ μάλιστα την πρώτη έκανα 4 χρόνια να πάρω τα λεφτά, δεν ξέρω αν τώρα αλλάξει κατι.........Στο ΕΚΕΠΙΣ στον φορέα που λέγετε τώρα ΕΟΠΠΕΠ ειμαι πιστοποιημένη το αναφέρω πιο πάνω, με πήραν σε ένα από τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων κ όχι μόνο εγώ αλλά κ όλοι όσοι δουλέψαμε τότε πήραμε τα χρήματα μετά από 4 χρόνια με πολλή τρέξιμο κ φασαρία.
Σε ποιό πρόγραμμα αν επιτρέπετε ;Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 30, 2012, 07:18:13 pmΠαράθεση από: afriendforyou στις Οκτωβρίου 30, 2012, 05:14:30 pmΠου σε πήραν και έκαναν 4 χρόνια να σε πληρωσούν και που ήσουν τότε πιστοποιημένη ;Παράθεση από: tamy στις Οκτωβρίου 30, 2012, 04:04:31 pmΘα ήθελα να πω σε όσους ενδιαφέρονται ότι δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό αξίζει τον κόπο τα λεφτά κ το χρόνο γιατί εγώ αν κ είμαι πάρα πολλά χρόνια γραμμένη μόνο δύο φορές με έχουν καλέσει κ μάλιστα την πρώτη έκανα 4 χρόνια να πάρω τα λεφτά, δεν ξέρω αν τώρα αλλάξει κατι.........Στο ΕΚΕΠΙΣ στον φορέα που λέγετε τώρα ΕΟΠΠΕΠ ειμαι πιστοποιημένη το αναφέρω πιο πάνω, με πήραν σε ένα από τα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων κ όχι μόνο εγώ αλλά κ όλοι όσοι δουλέψαμε τότε πήραμε τα χρήματα μετά από 4 χρόνια με πολλή τρέξιμο κ φασαρία.
Τελικά για να διδάσκεισ στα ΙΕΚ χρειάζεται να εισαι πιστοποιημενος;Νομίζω ότι κι αυτά ανήκουν στην μη τυπική εκπαίδευση.