0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιο εννοείς ως "γενικό μέρος", όπου αναφέρεται το ταχύρυθμο σεμινάριο; Ο πίνακας 2. Κατηγορίες Υποψηφίων για Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας που υπάρχει στην υπουργική απόφαση, http://www.eoppep.gr/images/EKPAIDEYTES/fek2844.pdf νομίζω είναι ξεκάθαρος για τη διαδικασία πιστοποίησης που θα ακολουθηθεί.
ξέρουμε το κόστος αυτών των σεμιναρίων; για τους ανέργους;μου είπαν ότι θα βγάλουν αργότερα λίστα με τα πιστοποιήμένα ΚΕΚ πήρα τηλ. τελικά δεν γνωρίζουν το κόστος των σεμιναρίων μόλις βγει η λίστα των πιστοποιήμένων ΚΕΚ τότε λογικά θα μπορείς να καλέσεις κάποιο από αυτά και να ρωτήσειςαλλά τώρα πάμε στα τυφλά γιατί πες δίνω 120 ευρώ με το καλημέρα (παράβολα) τα σεμινάρια πόσο θα μου πάνε;
Άρθρο 3, παράγραφος 12 . Για εμένα δεν είναι σαφές εάν απαλλάσεσαι από αυτό ή όχι.
Εγώ έχω σεμινάριο στην εκπαιδευση ενηλίκων 100 ωρών απο ΙΝΕΔ
να κανω κΑΙ εγω 1-2 ερωτησεις? ως αναπληρωτρια εχω παρακολουθησει ΠΕΚ? μπορω να τα καταθεσω ως πιστοποιητικα παιδαγωγικης καταρτησης, σωστα? αλλα το χαρτι πανω δεν γραφει ωρες...τι γινεται?ΕΠΙΣΗς στην διδακτικη εμπειρια γραφει γνωστικο αντικειμενο/θεματικες ενοτητες και απο κατω λεει ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. εγω που ειμαι αγγλικων τι θα γραψω και που?