0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά, να ευχηθώ καλό κουράγιο σε όλους σας και πάνω απ'ολα υπομονή. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να θέσω το εξής ερώτημα.Εργάζομαι σε Δημόσιο ΙΕΚ και ζήτησα από τη Γραμματεία να μου δώσουν έντυπα τις συνολικές ώρες απασχόλησης / διδακτικής εμπειρίας.Συνολικά είναι 160. Στις ώρες αυτές, έχουν προστεθεί και οι ώρες επιτήρησης. Χωρίς αυτές (τις ώρες επιτήρησης) δεν συμπληρώνω 150 ώρες. (συμπληρώνω 147 )Τι θα πρέπει να κάνω στη περίπτωση αυτή;Συνυπολογίζονται όλες μαζί οι ώρες; Ή θα πρέπει να αλλάξω κατηγορία και να εξεταστώ στην εκπαίδευση εκπαιδευτών;
Να ρωτήσω: η πιστοποίηση αυτή από τον ΕΟΠΠΕΠ σε τι χρειάζεται; Για διδασκαλία σε ΙΕΚ; Πού αλλού μπορεί να χρειαστεί;
2) Στους κωδ. εκο επιλέγουμε εμείς σε ποιες ομάδες θέλουμε να διδάξουμε;3) Την προϋπηρεσία από τυπική εκπαίδευση σε σχολεία ΔΔΕ θα τη γράψουμε στη διδακτική η επαγγελματική πείρα;
Μολις υπέβαλα την αίτηση ηλεκτρονικά αλλά μου γράφει ότι εκκρεμεί έλεγχος της αίτησης. Πότε μπορώ να την εκτυπώσω; Όταν ελεγχθεί και πάρει αριθμό πρωτοκόλλου; Κάπου τα είχα βρεί αυτά αλλά τα έχασα...