0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού η βεβαίωση προϋπηρεσίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γράφει πάνω και ώρες και μήνες και ημέρες...........
Για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου όλες οι βεβαιώσεις γράφουν μήνες και μέρες μόνο. Τι κάνατε; Μετατρέψατε τους μήνες σε ώρες;
Αχ εγώ ωρομίσθια ήμουν και έγραφε και ώρες !Λογικά θα κάνεις μετατροπή.
Καλημέρα.Μόλις χθες έλαβα στο κινητό μου μήνυμα από ένα φροντιστήριο που αφορούσε την παρακολούθηση σεμιναρίου για την εκπαίδευση ενηλίκων.Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους υποψήφιους που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης του εοππεπ.Το κόστος συμμετοχής είναι 780 ευρώ.Επίσης η επιτυχής παρακολούθηση δίνει μόρια για διδασκαλίες στις δομές δια βίου μάθησης.Πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσουμε τέτοιου είδους σεμινάρια προκειμένου να επιτύχουμε στις εξετάσεις πιστοποίησης;Δεν θα δοθεί εγκαίρως από τον εοππεπ το εκπαιδευτικό υλικό προκειμένου να προετοιμαστούμε μόνοι μας;Το κόστος συμμετοχής σε τέτοια προγράμματα είναι πολύ υψηλο και δεν ξέρω αν αξίζει και τον κόπο.
Στη δευτεροβάθμια: 1 μήνας αντιστοιχεί σε 25 μέρες και σε 87,5 ώρες. Συνεπώς μια μέρα αντιστοιχεί σε 3,5 ώρες.Στην πρωτοβάθμια: 1 μήνας αντιστοιχεί σε 25 μέρες και σε 100 ώρες. Συνεπώς μια μέρα αντιστοιχεί σε 4 ώρες.Από τότε που το υποχρεωτικό ωράριο στη δευτεροβάθμια έγινε 23 ώρες οι αντιστοιχίες είναι οι εξής:1 μήνας είναι 25 μέρες και 95,833 ώρες. Συνεπώς μια μέρα αντιστοιχεί σε 3,833 ώρες.