0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας, Στην online αίτηση, στην κατηγορία
Καλημέρα!Αναφορικά με την αίτηση που συμπληρώνουμε διαδικτυακά, στο πεδίο της διδακτικής εμπειρίας,επειδή πάντα ήμουν ωρομίσθια τι κωδικό βάζω στο " κωδικός επαγγέλματος εκπαιδευτή κατά ΣΤΕΠ 92" ?Επιπλέον, τώρα που είμαι άνεργη, τι κωδικό επαγγέλματος βάζω στα προσωπικά μου στοιχεία? Δεν λέει πουθενά για ανέργους.Σας ευχαριστώ!
Και γω αυτή την στιγμή άνεργη είμαι (και χωρίς ταμείο...άσχετο για το θέμα μας -αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου!) Τέσπα, εγώ στους κωδικούς αυτόυς έβαλά την τελευταία δουλειά που είχα στο ιεκ. Και σαν διεύθυνση εργασίας και σαν κωδικό ΣΤΕΠ. Εφόσον δεν έχει επιλογή για ανέργους δεν φτάιμε εμείς. Νομίζω το λογικό είανι να βάλουμε την τελευταία εργασία μας.Στο ερώτημα που προκύπτει τι γίνεται με κάποιον που είναι νέος και δεν έχει πουθενά πορυπηρεσία, δεν ξέρω τι να πω, μάλλον το αφήνει κενό ...
Τα δικαιολογητικά που θα στείλουμε πρέπει να γίνουν ακριβή αντίγραφα; Το ρωτάω γιατί με νόμο έχει καταργηθεί η επικύρωση αντιγράφων και τα ΚΕΠ δεν κάνουν ακριβή αντίγραφα.
Όλα τα δικαιολογητικά θα τα βγάλεις μία απλή φωτοτυπία. Κ αν παρατηρήσεις στην υπεύθυνη δήλωση που θα βάλεις στο φάκελο γράφει κάτω κάτω ότι όλα σου τα δικαιολογητικά είναι αληθή και υπογράφεις γι'αυτό.
Να ρωτήσω και γω κάτι όποιος ξέρει...είχα ρωτήσει και παλίοτερα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Θα προσπαθήσω ξανα!!Που μπορούμε να βρούμε που ανήκει κάθε δομή? Ρωτώ γιατι έχουν ξαναλλάξει νομίζω και έχω χάσει την σειρα.Με ενδιαφέρει που ανήκουν τα1.Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας2. ΕΠΑΣ μαθητείας3.ΙΕΚ4.ΚΕΚ 5. Προγράμματα ΗΡΩΝΕίμαι πάντα ανάμεσα στα α) Αρχική επαγγελματική εκπαίδευση/κατάρτιση και β) Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση/εκπαίδευση. έχω μια εκτίμμηση για το που πάει τι , αλλά είνι προσωπική και δεν ξέρω αν είναι σωστό.Ξέρεις κανείς? που μπορούμε να βρούμε τις αντιστοιχίες?Σας ευχαριστώ.