0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπέρα! Τα δικαιολογητικά τα στείλατε σε απλή φωτοτυπία; Kάνατε κάποια επικύρωση/ γνήσιο υπογραφής σε ΚΕΠ;; Νομίζω ότι δεν αναφέρεται κάτι ως προς αυτό στα σχετικά έγγραφα του ΕΟΠΠΕΠ.
Δεν μπορούμε να προβούμε σε αλλαγή στοιχείων όσο η κατάσταση της αίτησης μας είναι υπό έλεγχο. Μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους και μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω-προσθέσω ακόμα στοιχεία εάν δεν οριστικοποιηθεί η αίτηση μου. Απλά να περιμένω...
Παιδιά το 100ωρο πρόγραμμα του ΙΔΕΚΕ είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ ή από το ΕΚΕΠΙΣ?Ή κανένα από τα δύο?
καλησπέρα σε όλουςη έλλειψη οδηγιών απο την πλευρα του ΕΟΠΠΕΠ και η δυσκολία να πιάσεις γραμμή, καθιστά αυτό το φόρουμ άκρως απαραίτητο, μπας και μεταξύ μας βρουμε καμια άκρη γιατί πολλα είναι τα σημεία στην ηλ. αιτηση που σε γεμιζουν με απορίες!Ακόμα κι αν διαβασα εκτος του φεκ και της προκυρηξης και όλες τις σελίδες του φόρουμ επί του θέματος μας δεν εχω βγαλει άκρη ακόμα για τα παρακάτω(σε σχέση με τη συμπληρωση της ηλ. αιτησης):1) στα στοιχεια μητρωου στον κωδικό ΣΤΕΠ βάζεις όλους τους κωδικούς ΣΤΕΠ και τους ΕΚΟ, για τους οποιους κάνεις αντίστοιχες εγγραφές στη διδακτική και επαγγελματική εμπειρία;2)Στη διδακτική εμπειρία , στις εγγραφές που αφορουν προυπηρεσία σε ΙΕΚ τσεκάρεις ή όχι το κουτάκι εμπειρία στη Δ
Γιατί χρειάζεται όλο αυτό; Ή αλλιώς ειπωμένο, τι δε μπορεις να κάνεις αν δεν έχεις γραφτεί σ'αυτόν τον εοππεπ;(δε ξέρω τι είναι μα να υποθέτω ότι δίνει κάποια άδεια περιορισμένης διαρκείας έτσι ώστε κάθε λίγο να ξαναπληρώνεις - σα τις επαγγελματικές άδειες οδήγησης ένα πράμα;)