0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε βλέπω να γίνονται εξετάσεις πιστοποίησης σύντομα. Τουλάχιστον όσοι τους πληρώσαμε και έχουμε τις προυποθέσεις για άμεση εξέταση πιστοποίησης (χωρίς να χρειαζόμαστε σεμινάρια) ας μας εντάξουν σε κανα εισαγωγικό μητρώο να παίρνουμε κανα μόριο.
1 . ναι 2. ναι 3. ναι 4. ναι - απο τον μαιο είχαν εξαγγείλει αοριστολογίες - χαλαρά 5. θα έχεις προτεραιότητα μόνο αν μέχρι τότε γίνουν τα σεμινάρια και τα παρακολουθήσεις , ενω οι άλλοι δεν θα έχουν κάνει καν αίτηση Το τελευταίο μην σε απασχολεί δεν μας επηρεάζει καθόλου και δεν αφορά πολλούς υποψήφιους εκπαιδευτες.Μια σημείωση αν έχεις 150 ώρες +++ το παράβολο είναι 90 .
Η διδακτική εμπειρία υπολογίζεται απο το χαρτί που θα πάρεις στα χέρια σου και θα αναγράφει τις ώρες .μου έχει τύχει σε ιεκ να μην μετράνε σε κανέναν τις επιτηρήσεις και να τις πληρώνουν με ξεχωριστό κωδικό ,μου έχει τύχει όμως σε άλλο ιεκ να αναλάβω 2ωρο μάθημα χ 14 διδακτικές εβδομάδες = 28 ώρες , αλλά η τελική βεβαίωση προυπηρεσίας που πήρα στα χέρια μου να γράφει 33 ώρες Είχαν προσμετρήσει και τις επιτήρησεις , Νομίζω εξαρτάται κυρίως απο το πως πλήρωνε το κάθε ιεκ , για να βγούν οι ώρες του εκπαιδευτή...
Στα Γιάννενα άρχισαν να ειδοποιούν για εξετάσεις.Αρχίστε διάβασμα!
Ναι.26/10 και γραπτά και μικροδιδασκαλία.
Οπότε λες να βάλω και τις επιτηρήσεις και ότι γίνει; Γιατί το έγγραφο από διδακτική προϋπηρεσία έχει σύνολο ωρών 28 και μετά από κάτω εισηγήσεις επιτηρήσεις 8 ώρες και τέλος σύνολο πραγματοποιηθεισών ωρών 36......... και το άλλο εξάμηνο 32 με τον ίδιο τρόπο και στο τελευταίο μόνο 28 γιατί δεν είχα επιτηρήσεις........ εσύ πως τα δήλωσες; συγνώμη που σε ζαλίζω.........