0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,Είχα κάνει αίτηση τέλος Μαίου έκανα αίτηση για να δώσω εξετάσεις πιστοποίησης πριν λίγες ημέρες και ενώ μου έβγαλε το σύστημα και μου στάλθηκε και mail για εξέταση των Οκτώβριο του 2015. Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο από τη διεύθυνση πληροφορικής του ΕΟΠΠΕΠ και μου είπαν ότι δε μπορώ να συμμετάσχω στις εξετάσεις γιατί δεν είχα περάσει αξιολόγηση. Όταν τους ρώτησα τι εννοούν αξιολόγηση μου είπαν πως δεν ήξεραν κι αυτοί (μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να καλέσω προφανώς και δεν απάντησε κανείς) απλά έτσι τους είχαν ενημερώσει να λένε σε όσους το σύστημα δεν επέτρεπε να δώσουν εξετάσεις. Τους είπα πως γράφτηκα να δώσω εξετάσεις και μου είπαν πως το δικό τους σύστημα δε με αφήνει γιατί δεν έχω περάσει αξιολόγηση. Δεν γνώριζαν πότε θα δώσω, γιατί δεν μου επιτρέπεται να δώσω τώρα και τι γίνεται με τα 120 ευρώ που έχω δώσει.Μετά το τηλεφώνημα η αίτηση μου είχε σβηστεί από το site του ΕΟΠΠΕΠ και μου έβγαζε μήνυμα "Δυστυχώς δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις".Είναι κάποιος που έχει ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει;
συναδελφοι τα φωτα σας!!!λοιπον , δυστυχως εχω 125 ωρες διδακτικη εμπειρια σε ενήλικες κι οχι 150, οπότε πρέπει πρωτα να περάσω απο σεμινάριο...τα σεμινάρια αυτα πού θα γινουν..εγω μένω κρητη...θα τα πληρώσουμε εξτρα ?γενικά γνωρίζει καποιος κάτι???την αιτηση την εχω κανει απο το καλοκαιρι αλλα δεν εχω στειλει παραβολα και φακελο γιατι φοβαμαι μην χασω τα λεφτα μου...εχω διοικητικη εμπειρια πολλων μηνών σε εκπαιδευση ενηλικων αλλα διαδακτικη 125 ωρες...απ οτι καταλαβα γιανα γλιτώσω το σεμιναριο μετραει μονο η διδακτικη εμπειρία κι οχι η διοικητικη???παίρνω τηλ να ρωτησω και κανενας δεν σηκωνει τα τηλέφωνα σημερα...