0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα,Είχα κάνει αίτηση τέλος Μαίου έκανα αίτηση για να δώσω εξετάσεις πιστοποίησης πριν λίγες ημέρες και ενώ μου έβγαλε το σύστημα και μου στάλθηκε και mail για εξέταση των Οκτώβριο του 2015. Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο από τη διεύθυνση πληροφορικής του ΕΟΠΠΕΠ και μου είπαν ότι δε μπορώ να συμμετάσχω στις εξετάσεις γιατί δεν είχα περάσει αξιολόγηση. Όταν τους ρώτησα τι εννοούν αξιολόγηση μου είπαν πως δεν ήξεραν κι αυτοί (μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να καλέσω προφανώς και δεν απάντησε κανείς) απλά έτσι τους είχαν ενημερώσει να λένε σε όσους το σύστημα δεν επέτρεπε να δώσουν εξετάσεις. Τους είπα πως γράφτηκα να δώσω εξετάσεις και μου είπαν πως το δικό τους σύστημα δε με αφήνει γιατί δεν έχω περάσει αξιολόγηση. Δεν γνώριζαν πότε θα δώσω, γιατί δεν μου επιτρέπεται να δώσω τώρα και τι γίνεται με τα 120 ευρώ που έχω δώσει.Μετά το τηλεφώνημα η αίτηση μου είχε σβηστεί από το site του ΕΟΠΠΕΠ και μου έβγαζε μήνυμα "Δυστυχώς δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις".Είναι κάποιος που έχει ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει;
Για το πώς θα αποδειχθεί η διαδικασία αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω. Μπορώ μόνο να πω ότι για τα γραπτά χρησιμοποιήθηκαν τετράδια πανελληνίων με κάλυψη των στοιχείων υποψηφίου και ότι όντως οι μικροδιδασκαλίες στο σύνολό τους βιντεοσκοπήθηκαν από την αρχή έως το τέλος.Θα συμφωνήσω πως αυτά από μόνα τους δεν αποδεικνύουν κάτι, οπότε όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, σωστά;Στη μικροδιδασκαλία να προσέξετε να αποφύγετε την εκτεταμένη εισήγηση, να δώσετε βάρος στις ομάδες και στη συμμετοχή, να κινείστε στο χώρο, να προσεγγίζετε τις ομάδες.Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ήταν λιγότερο δύσκολο από ό,τι το περίμενα, αλλά σίγουρα πολύ κουραστικό και σωματικά και ψυχικά και ειδικά στην αρχή αρκετά αγχωτικό.Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν αύριο και καλό κουράγιο!
μας ειπαν σε 15 με 20 μερες θα ανακοινωθουν στο site του εοππεπ
Πώς το λες αυτό; Κι εγώ έδωσα εξετάσεις (στις 25/10) κι όταν ρώτησα τον υπεύθυνό μας, είπε ότι δεν ξέρουν κι ότι όποιος μας δώσει ημερομηνία θα είναι λάθος. Εσύ πώς το προεξοφλείς πως θα βγουν σε τόσο διάστημα; Μακάρι να βγουν σε 20 μέρες, δεν το συζητώ αλλά να έχει και βάση