0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ότι έχω καταλάβει, μέχρι στιγμής έχουν καλέσει μόνο όσους ήταν στο εισαγωγικό του ΕΚΕΠΙΣ. Καλεσαν αυτούς που ήταν στο εισαγωγικό μητρωο και είχαν 150 ώρες διδασκαλίας. Αυτοί έπρεπε να κανουν αίτηση περυσι (πολύ πριν ανοιξει το μητρώο για τους υπολοίπους). Εαν δεν έκανες αίτηση τότε, δεν είχες δικαίωμα να δώσεις εξετάσεις. Τωρα, όσον αφορα τις καινούργιες αιτήσεις περιμένουμε να αλλάξει η ’κατασταση ελέγχου’...
Δεν μπορώ να το πιστέψω! Μόλις μου ήρθε με Κούριερ η βεβαίωση! Κοιτώ τη βεβαίωση του υπομητρώου κι έχει ημερομηνία 21/9/2007 (τα χαρτιά τα έκανα γύρω στο Μάιο). 7+ χρόνια έχω επιτέλους τη βεβαίωση για το τελικό μητρώο. Θέλω να κλάψω από συγκίνηση
ναι..ωραια να διδάσκουν καμία αντίρρησηαλλά να μας δώσουν και σε εμάς τη δυνατότητα να δώσουμε εξετάσεις, όχι να είναι ένα χρόνο η αίτησή μας σε κατάσταση ελέγχου.Δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση η αρχή της ισότητας των ευκαιριώνκαλώ όλους τους συναδέλφους να συντάξουμε κείμενο διαμαρτυρίας
Απλά τα 7+ χρόνια δεν υπήρχε αποκλεισμός για τους μη πιστοποιημένους. Έτσι και τώρα δεν πρέπει να υπάρξει κάτι τέτοιο μέχρι να δοθεί η ευκαιρία να πιστοποιηθούν όλοι όσοι έχουν κάνει αίτηση.