0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακουγεται από ανοιξη εώς και καλοκαίρι. και επειδή η γνώση πρέπει να μοιράζεται, για οποίον συνάδελφο ενδιαφέρεται, σύντομα θα αναρτήσω Link με πηγες για να βγάλουμε την ύλη των εξετάσεων!! όταν τα μάθω κι εγώ!!!
Όπως είπε και ο/η συνάδελφος, η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Πήρα τηλ στον εοππεπ το μεσημέρι και είπαν ότι δε γνωρίζουν πότε θα γίνει η εξέταση. Επίσης ρώτησα για ύλη και μου είπαν πως υπάρχει (?) τράπεζα θεμάτων (?) στη σελίδα τους. Δε μου ανοίγει η σελίδα όμως να δω τι παίζει... Εκτός αν δεν κατάλαβε η υπάλληλος τι ρώτησα ή εγώ δεν κατάλαβα καλά... Αυτά!
δεν μπορούμε να διαβάζουμε χωρίς να ξέρουμε πότε θα δώσουμε!θα είναι σε ένα μήνα, 2 μήνες - 5- 10 -20;;;;;;;;;;την προηγούμενη φορά ενημέρωσαν λίγο πριν δώσουν!
απαράδεκτο!τουλάχιστον ήταν σχετικά εύκολα;σας πέρασαν;
Γεια και χαρα σας. ευχαριστω για το forum και για το γεγονος οτι βρηκα καποιες απαντησεις χαρη του forum αυτου.Να παρουσιαστω λοιπον:Σπύρος απο Τρίκαλα, Τραπεζικός, και επιθυμία να γίνω πιστοποιημενος εκπαιδευτης ενηλικων.Έστειλα λοιπον τον φακελο και με φυσική αλληλογραφία και ηλεκτρονικά την αίτηση και ακόμη ειναι σε κατασταση ελεγχου απο 03/02/2015. Τι σας λεω τωρα, αφου φανταζομαι θα είναι στο ίδιο status άλλων εδω και πολύ καιρο. Επειδη προερχομαι από αλλο κλαδο και δεν μπορω να παρακολουθησω τις εξελιξεις και το αντικειμενο ειναι μακρια απο την εργασια μου ως αντικειμενο η "εκπαιδευση", παρακαλω μπορεί καποιος να με ενημερωσει εαν μπορει να με επιλεξουν για την πιστοποιηση και γενικα, ποια ειναι τα επομενα σταδια που ακολουθουν>? Εννοω εξετασεις ή σεμιναρια ή τιποτα.?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ STATUS??Ακουγεται γενικοτερα κατι οτι μπορει να ξεκινησει κατι?? Οτι και να ειναι αυτο..τουλαχιστον γιατι δεν ενημερωνεται η εξελιξη της αιτησης μου δεν εχω καταλαβει καιγενικοτερα δεν τουσ βρισκω στα τηλεφωνα...Αυτα..! Ευχαριστω προκαταβολικα, αν και ειμαικερδιμενος ουτως η αλλως για τις πληροφοριες που αντλησα απο το forum.