0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησα με συνάδελφο και μου λέει πως κατα πάσα πιθανότητα η πιστοποίηση δε θα ισχύσει θα είναι όπως τα παλιά λαεκ..Απλά για να πάρουν λεφτά..Δε ξέρω αν την πατήσαμε ..
Αυτο που γραφει ''Αίτηση Αλλαγής Αξιολογημένων Στοιχείων'' σημαινει οτι μπορω να αλλαξω την αιτηση μου παροτι εγκριθηκε απο ΔΣ?Να βαλω καποια συμπληρωματικα?
ok rainbowman ευχαριστώΠαίρνω τηλ και δεν το σηκωνει κανεις για να ρωτησω.
Πολύ πιθανόν, όπως με το μητρώο εκπαιδευτών του 2008-09 (ίσως κάνω λάθος επί Διαμαντοπουλου νομίζω), όπου στείλαμε χαρτούρα σε ειδικού φακέλους πράσινους, κόκκινους, μπλε για να γίνει μητρώο εκπαιδευτών και να παίρνουν από εκεί. Δώσαμε και το παράβολο μας και μετά όταν άλλαξε κυβέρνηση εξαφανίστηκαν όλα αυτά. Στην Ελλάδα ζούμε δυστυχώς όταν αλλάζει κυβέρνηση όλα ξεκινάνε από την αρχή.
Μήπως ξέρει κάποιος σε ποιες πόλεις υπάρχουν εξεταστικά κέντρα; Οι εξετάσεις είναι μία ή δύο μέρες;
Ίσως χαζή ερώτηση αλλά όταν στο Α5 γράφει Διαδρομή Πιστοποίησης = Απευθείας συμμετοχή σε διαδικασία αξιολόγησης σημαίνει απευθείας συμμετοχή σε εξετάσεις;
Δύο. Τη μια μέρα μονόωρη θεωρητική εξέταση και την επόμενη μισάωρη πρακτική.Οι πόλεις θα ανακοινωθούν αργότερα...
Οι εξετάσεις είναι μία ή δύο μέρες;