0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η 20λεπτη μικροδιδασκαλία σε ποσές διδακτικές ώρες πρεπεί να αντιστοιχεί μέσα στην τάξη;
ΑΘΗΝΑ, 09-07-2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: ΔΠ/52878Απόφαση της υπ’ αρ. 177/08.07.2015 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θέμα 8A: «Συμπλήρωση της υπ΄ αρ. ΔΠ/41714/18-05-2015 Απόφαση της 167 Συνεδρίασης του Δ.Σ. θέμα: 14ο «Προγραμματισμός εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει». Οι Εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1 ης περιόδου 2015 Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 4 και 5 Ιουλίου 2015 και αναβλήθηκαν λόγω του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015, θα διεξαχθούν στις 18 και 19 Ιουλίου 2015.
Γνωρίζει κανείς, ιδίως από αυτούς που συμμετείχαν στις εξετάσεις, αν υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση που η παρουσίαση απευθύνεται σε τμήμα ΣΔΕ; Ρωτάω γιατί τα ΣΔΕ θεωρούνται τυπική εκπαίδευση ενώ οι εξετάσεις αφορούν πιστοποίηση στη μη τυπική εκπαίδευση.
Πού το έχουν γράψει επίσημα; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση
sta 20 lepta mia didaktis oras...
Ευχαριστώ chrilar!
Που το λέει αυτό;
Δεν έχω καταλάβει κάτι για την Μικροδιδασκαλία . Στην 20λεπτή παρουσίαση θα κάνουμε μάθημα κανονικά σαν να είμαστε σε τάξη ή στην 20λεπτή παρουσίαση θα περιγράψουμε την διδασκαλία μας που θα κάναμε σε τάξη , και θα παρουσιάσουμε τι τεχνικές και μέσα θα χρησιμοποιούσαμε, ποιοι θα ήταν οι στόχοι μας κτλ;
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω Εκείνο το σ/κ έχω προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.Έστειλα e-mail λέγοντας το πρόβλημα αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Τηλέφωνα δεν σηκώνουν Κανονικά πρέπει να υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία. Όποιος δεν μπορεί ας στείλει e-mail στον εοππεπ.