0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω μία λεπτομερειακή ερώτηση. το σχέδιο μαθήματος που θα παρουσιάσουμε (και θα παραδώσουμε στους κριτές) θα αφορά όλη τη διδακτική ενότητα (45 λεπτών) ή μόνο το κομμάτι αυτής που θα παρουσιάσουμε εμείς (20 λεπτά)? Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει στην υποθετική ενότητα κάποια άσκηση ή κάποιο περιεχόμενο που θα ακολουθούσε το 20λεπτο. αυτό θα υπάρχει στο σχέδιο (όσον αφορά τους στόχους) ή όχι?
H 10 ' συνέντευξη μετά το πέρας της μικροδιδασκαλίας γίνεται μπροστά στους άλλους εκπαιδευόμενους ή σε άλλο χώρο;
Αύριο δίνω εξετάσεις, αλλά λόγω προσωπικών προβλημάτων και έλλειψης χρόνου πέρασα την ύλη από πάνω πάνω.Είναι εύκολο να περάσω ή είναι δύσκολα τα πράγματα;Δυστυχώς αγχωθηκα, γιατί καίγομαι τα 120
Σε αλλο χωρο
Έχω και εγώ μια , δυο ερωτήσεις ...Πόσα άτομα περίπου μπορεί να είναι το ακροατήριο ;Η μικροδιδασκαλία πραγματοποιείται με όλους τους συνυποψήφιους ; ( σε μεγάλη αίθουσα δηλαδή ) Η μοιραζόμαστε σε ομάδες , πχ , των 15 ? Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου ; ( μετακίνησης δηλαδή θρανίων κτλ )
απ'ότι ξέρω είναι ομαδες των 10 ατόμων. όσον αφορα τον χωρο, μπορουμε ν ζητήσουμε οτι αλλαγες θελουμε (αν και θεωρω οτι ο χωρος θα ειναι διαμορφωμενος σε σχημα Π)