0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδωσα ήδη εξετάσεις τις περασμένες εβδομάδες/Σκκα. Δεν νομίζω πως ήταν δύσκολα τα θέματα, άλλωστε έχουν κοινοποιηθεί και στο φορουμ εδώ. Αν έχεις εμπειρία από μη τυπική εκπαίδευση, και βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του εκπαιδευτή στα ερωτήματα της εξέτασης, μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρέπει όμως να έχεις διαβάσει την τράπεζα, ώστε να μπεις στο κλίμα του επιστημονικού υποβάθρου, που θέλουν να έχουν οι απαντήσεις.Σχετικά με την παρουσίαση, επίσης όπως σωστά έχουν επισημάνει οι συνάδελφοι, Σημασία έχουν οι εκπαιδευτικες τεχνικές, μέθοδοι, να Συμμετέχει το ακροατήριο και να είναι Σωστά δομημένη η παρουσίαση. Δεν θέλουν σούπερ έρευνες για τον Αρη πχ. Πάντως από την ομάδα μου αρκετοί 'αυτοκάηκαν', γιατί ακριβώς η παρουσίαση τους δεν είχε αυτεές τισ προυποθεσεις!Ελπίζω να βοήθησα με τις παρατηρήσεις/σχόλια μου. Κεπιτυχία!
Έχω και εγώ μια , δυο ερωτήσεις ...Πόσα άτομα περίπου μπορεί να είναι το ακροατήριο ;Η μικροδιδασκαλία πραγματοποιείται με όλους τους συνυποψήφιους ; ( σε μεγάλη αίθουσα δηλαδή ) Η μοιραζόμαστε σε ομάδες , πχ , των 15 ? Υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου ; ( μετακίνησης δηλαδή θρανίων κτλ )
καλησπέρα, Έδωσα εξετάσεις στις 21/6. τα θέματα απλά έως μέτρια όσον αφορά τη θεωρία. 10 άτομα μέσα στην αίθουσα. Στην μικροδιδασκαλία πρέπει να έχεις σε cd το powerpoint σου. Επίσης σε αντίγραφο εις διπλούν το powerpoint, την πρόταση μικροδιδασκαλίας και δραστηριότητες που αφορούν το κοινό σου. Αυτά εν ολίγοις. Νομίζω ότι είναι απλά, περίμενα προσωπικά κάτι πιο δύσκολο. Επίσης, στην μικροδιδασκαλία καλό είναι να μην περάσεις το 20 λεπτο. Όχι πολύ εισήγηση, αντιθέτως συμμετοχή σε ομάδες. Δες στο internet σχέδια και προτάσεις. Καλή επιτυχία!!
καλησπέρα, έχω μια απορία. στη μικροδιδασκαλία εκεί που γράφει "στασεις" τι ακριβώς πρέπει να γράψουμε???
καλησπέρα, τα θέματα που έπεσαν σήμερα1.28 Γ , σελίδα 230 Η ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνοδεύεται αναπόφευκτα απο την αξιολόγηση του. Ποιά πιστεύετε οτι θα πρέπει να είναι τα ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσουμε προκειμένου το εκπαιδευτικό υλικό που αναπτύξαμε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων ( 6 σημεία )2.11
καλή τύχη σε όλους μας!