0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το εκανα ποστ πριν ενα μήνα , αλλα θα δουμε τι θα γινει τελικά«2. Από 1.9.2016 η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου εκπαιδευτής να μετάσχει σε χρηματοδοτούμενο από δημόσιους πόρους πρόγραμμα της μη τυπικής εκπαίδευσης».
εδώ http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C
Μην αγχώνεσαι!Έχει ο Θεος!Έχεις διαβάσει..Εγώ νομίζω μια βάση θα τη βαλουν αμα κουτσουρογραψουμε..Ουτωσιαλλως ενα πέρασες η δεν περασες ειναι.
στην αίθουσα υπήρχε 1 επιτηρητής/ρια και 2 αξιολογητές για την διαδικασία της μικροδιδασκαλίας. Τα γραπτά στέλνονται στην Αθήνα όπου και θα λειτουργήσουν βαθμολογικά κέντρα, όπως στις πανελλήνιες. Γι αυτό και σε κάθε τετράδιο, κολλήθηκε μαύρο αυτοκόλλητο κατά την παράδοση, που καλύπτει το ονοματεπώνυμο αξιολογούμενου.
Μα ειλικρινά δε νομίζω ότι είναι δυνατό να τα θυμάται κάποιος έτσι....όπως τα έχει! Θεωρώ δεδομένο ότι ξεχνάς πολλά η δεν μοιάζει η απάντηση με αυτή του βιβλίου...Θα σκάσω!
Συγνώμη!!!!!Για ποιο μάυρο αυτοκόλλητο μιλάμε;;;;;; Σε εμάς ΔΕΝ Ε
ΜΑΥΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ... όπως έβαζαν στις πανελλήνιες. δε γνωρίζουν οι βαθμολογητές ποιανου/ης γραπτό διορθώνουν... μήπως δεν το πρόσεξες. Σ'εμάς κατά την παράδοση έβαλε αυτοκόλλητο και μονόγραφε κάθε σελίδα:2. Τα γραπτά δοκίμια με τις απαντήσεις των υποψηφίων υπογράφονται από τον Επιτηρητή, αφού καλυφθούν με μαύρη αδιαφανή ταινία τα στοιχεία του υποψηφίου και αποστέλλονται στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. [σελίδα 2, παράγραφος