0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως πραγματικά στον Εοππεπ πάνε με πολύ αργούς ρυθμούς. Τις αιτήσεις για τις βεβαιώσεις μας μετά τις 22 Σεπτέμβρη. Ωστόσο εμείς θα τις χρειαστούμε για τις αιτήσεις σε ΙΕΚ, Σδε κτλ.
1) Παιδιά μη λέτε τέτοια -χαζά- πράγματα. Αφού έχετε επιτύχει στις εξετάσεις, σου λέει πως, απλά, δεν έχεις δικαίωμα να λάβεις πάλι μέρος στις εξετάσεις...2) Ετσι, από ενδιαφέρον, όσοι προλάβατε να δείτε το όνομά σας τις λίγες εκείνες ώρες που κατά λάθος είχαν ανεβεί τα ονόματα, τελικά τους ίδιους βαθμούς λάβατε και τώρα?3) Νομίζω πως τα θέματα δεν ήταν δύσκολα. Ακόμα και κάποιος που δεν είχε διαβάσει την τράπεζα θεμάτων, είχε όμως μια εμπειρία από διδασκαλία σε ΙΕΚ, ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος, μπορούσε άνετα να γράψει >10. Συμφωνείτε?4) Παρόλ' αυτά μου κάνει εντύπωση πως αρκετοί συνάδελφοι που γνωρίζω, ενώ έλεγαν πως είχαν πάει καλά στα γραπτά, οι βαθμοί τους είναι αρκετά χαμηλοί, προς έκπληξη μου, ενώ άλλοι δεν πέρασαν ούτε στη μικροδιδασκαλία...Συγχαρητήρια σε όσους περάσαν και εύχομαι να αξιοποιήσουμε/κεφαλαιοποιήσουμε άμεσα -και- αυτή τη βεβαίωση!
Εγώ είδα στο diavgeia ότι πέρασα αλλά στο συστημα του ΕΟΠΠΕΠ με το που συνδέομαι μου βγάζει "ΣΦΑΛΜΑ:Δεν έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε σε εξετάσεις!!"Τι είναι πάλι αυτό;Έτυχε μήπως και σε κανέναν άλλο;
με το υποχρεωτικό σεμινάριο των 150 ωρών που πρέπει να παρακολουθήσουμε για να κατέβουμε στις εξετάσεις ξέρει κανείς να μας πει ποια ΚΕΚ το κάνουν και αν είναι πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ;