0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους.Έχω πάρει την πιστοποίηση καμιά δεκαετία τώρα από τους πρώτους που πέρασαν, τότε ήταν όλα δωρεάν μας παρακάλαγαν να πάμε να την πάρουμε κ μέχρι που μας τάιζαν κανονικά γεύματα.Το ίδιο παραμύθι έλεγαν κ τότε το ίδιο βλέπω ότι λένε κ τώρα "Από Σεπτέμβρη δεν θα μπορεί να προσληφθεί κανείς μη πιστοποιημένος στα ΙΕΚ" κ αυτό μεταφέρεται από χρονιά σε χρονιά κ κάθε χρόνο λένε θα ισχύσει από του χρόνου.
Κανονικά ο νόμος ήταν να ισχύσει απο φέτος το Σεπτέμβρη αλλά απ'οτι μας είπε η εξετάστρια τη μέρα που δίναμε πήρε ένα χρόνο παράταση κια παει για το επόμενο διδακρικό έτος
Άλλο πήρε παράταση και άλλο ήθελαν να πάρει παράταση! Το μέτρο δεν ψηφίστηκε ποτέ! Εμείς οι επιτυχόντες έχουμε παιδαγωγική επάρκεια για 10 χρόνια και νομίζω θα ήταν ανέντιμο από πλευράς του κράτους να την αξιοποιήσουμε στο ένατο.
Ναι, στείλαμε τη μονοσέλιδη αίτηση για έκδοση της βεβαίωσης. Ναι, έγραψε στην οθόνη του φαξ ότι εστάλη. Και πού ξέρω πως όντως το έχουν παραλάβει ευανάγνωστα. Σημειωτέον πως έχουν αρχίσει να δέχονται μερικές χιλιάδες αιτήσεις με φαξ από σήμερα και είδικά σήμερα -πρώτη ημέρα. Δηλαδή αν εγώ περιμένω να με ενημερώσουν να παραλάβω την αίτηση, περάσουν μήνες και δεν γίνει τίποτα, γιατί απλά λόγω φόρτου του φαξ τους ή καποιου τεχνικού κωλήματος δεν έλαβαν την αίτηση, τι κάνω? (Μήπως υπάρχει τηλεφωνο να επιβαιβεώσουμε την άρτια λήψη του?)
Κάτι μου λέει πως θα αργήσουμε να μάθουμε το courier..Μαζί με μας τρέξαν και οι βεβαιώσεις για τους πιστοποιημένους securitades.