0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια μικρή βοήθεια, από τους έμπειρους..! Κατά την σύνταξη της αίτησης.. στο σημείο Κωδικοί επαγγέλματος κατά ΣΤΕΠ-92.. βάζουμε τους χώρους στους οποίους θέλουμε να έχουμε Εκπαιδευτικής Επάρκειας άσχετα αν έχουμε δουλέψει στον παρελθόν σε κάποιον από αυτούς ή πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε γράψει προυπηρεσία σε κάποιον από αυτούς;;Επίσης, πόσους μπορούμε να βάλουμε και επηρεάζει αυτό τον τρόπο τελικής εξέτασης εξέτασης;Φαντάζομαι το παράβολο είναι ένα έτσι; Και ένα τελευταίο.. Όσοι είναι κάτοχοι παιδαγωγικής επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ) παίζει να γλιτώνουν κάτι.. ας πούμε την μικροδιδασκαλία;; κάτι μου λέει ότι το είχα διαβάσει παλιά αλλά τώρα δεν το βρίσκω πουθενά..
Έχει λάβει κάποιος τη βεβαίωση εκπαιδευτή με courrier?Μέρες τώρα προσπαθώ να επικοινωνήσω στα τηλ της σελίδας του ΕΟΠΠΕΠ αλλά μάταια....Υπάρχει κάποιο απο τα τηλέφωνα που το σηκώνουν;
καλησπέρα , σε όλους είμαι νέος χρήστης. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εγώ τους πιο έμπειρους. Είχα κάνει την ηλεκτρονική αίτηση στην αρχή της χρονιάς (Ιανουάριο) και η αίτηση μου εγκρίθηκε τελικά Μάϊο. Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης έγραφε : συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις ) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας, μετά από επιτυχή παρακολούθηση πιστοποιημένου προγράμματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών. παίρνω τηλέφωνα σχεδόν κάθε μέρα δεν το σηκώνει κανείς πρόσφατα έστειλα και μέιλ πάλι καμία απάντηση. Σε ένα ιεκ που πήγα τα χαρτιά μου , μου είπαν ότι οι μικροδιδασκαλίες δεν είναι απαραίτητες και ότι έπρεπε να είχα δώσει εξετάσεις τώρα το καλοκαίρι. Αν ξέρει κάποιος να μου πει τι κάνω στην παρούσα φάση θα ήταν μεγάλη βοήθεια. δηλαδή δεν ανακοινώνουν ημερομηνίες για μικροδιδασκαλίες ? τις κάνουμε κάπου έξω σε κάποιο φροντιστήριο? δεν τις κάνουν όπως παλιά που τις διοργάνωνε το ΕΚΕΠΙΣ?
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια , όμως πραγματικά θες να μου πεις οτι αυτό που εγραφε ως απάντηση στην αίτησή μου για ''επιτυχη παρακολούθηση σεμιναρίων'' είναι αυτό το ολοήμερο και καλά πέρασμα απο ιδιωτικό κεκ? είναι σοβαροί οι άνθρωποι??? κάποιος τρόπος να βρω ποια κεκ συμμετέχουν σε αυτά τα επιτυχημένα σεμινάρια ξέρεις? είμαι Γιάννενα.