0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε εγώ την έχω παραλάβεΕυχαριστώ bania για την άμεση απάντηση!!!
καλησπερα , θα ηθελα να σας υποβαλλω μια ερωτηση: για να κανω αιτηση πρεπει να εχω καποιο απο τα απαιτουμενα του αριθμου 4 του πινακα των δικαιολογητικων της αιτησης?? δηλαδη επιμορφωση σε παιδαγωγικα θεματα 50 ωρων : 1) προγραμματος πιστοποιημενου απο τον εοππεπ ανω των 100 ωρων 2) αλλο προγραμμα εκπαιδευσης εκπαιδευτων ενηλικων 3) ασπαιτε 4) πιστοποιητικο επιμορφωσης σε παιδαγωγικα θεματα . Δεδομενου οτι ακομη ο εοππεπ δεν εχει βγαλει ποια θα ειναι πιστοποιημενα ωστε να παρακολουθησω καποιο και δεδομενου οτι δεν εχω καποιο απο τα υπολοιπα 3 , εχω το δικαιωμα να υποβαλλω αιτηση η θα απορριφθει ως ανεπαρκης? ευχαριστω
Που τα βρήκες όλα αυτά απορώ http://www.eoppep.gr/images/EKPAIDEYTES/FEK2844.pdf
ολα αυτα που γραφω ειναι στη σελιδα του εοππεπ ακολουθωντας τους παρακατω συνδεσμους. Αν κανω λαθος διορθωσε με : πιστοποιηση εκπαιδευτικης επαρκειας-πώς μπορειτε να υποβαλλετε αιτηση πιστοποιησης-απαιτουμενα δικαιολογητικα-πινακας 1 , αριθμος 4
Καλησπερα στην παρεα! Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!Να ρωτησω, υπαρχει στην αθηνα καποιο κεντρο για να κανω το σεμιναριο για εκπαιδευση ενηλικων? ευχαριστω πολυ!
Καλή χρονιά σε όλους!!! Είναι κανείς που δεν έχει παραλάβει ακόμη τη βεβαίωση γιατί εγώ τίποτα ακόμη , περιμένω ταχυδρομικώς, να αρχίσω να ανησυχώ; Ευχαριστώ!
Ούτε εγώ την έχω παραλάβει!
Γεια σας ,υπάρχει κανένα νέο για τις επόμενες εξετάσεις του εοππεπ;