0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Έχω στείλει τα χαρτιά μου για να ενταχθώ στην διαδικασία πιστοποίησης και έχει περάσει πάνω από μήνας, αλλά δεν ξέρω ούτε καν αν τα έχει παραλάβει ο ΕΟΠΠΕΠ. Κανείς με παρόμοια εμπειρία να μου πει πόσο περίμενε; γιατί έχω αρχίσει να αγχώνομαι, ιδίως για εκείνη την ΠΟΝΕΜΕΝΗ κατάθεση των 120ευρω
Παιδιά σε ποιες ειδικότητες χρησιμεύει αυτή η πιστοποίηση;;
είχα καταθέσει τα χρήματα και τα χαρτιά τον Μάιο του 2014. Έδωσα εξετάσεις τον Ιούλιο του 2015. Πέρασαν πολλούς μήνες μέχρι να ελέγξουν τα χαρτιά μου... Δεν θυμάμαι καλά, αλλά πρέπει να ήταν πάνω από 6 μήνες.
Ευχαριστώ Εύη. Αυτό το σεμινάριο των 300 ωρών που πρέπει να παρακολουθήσεις πριν δώσεις πότε και πού γίνεται;;
Οκ αυτό είναι σεμινάριο που κάνει ένα κέντρο δια βίου μάθησης. Δεν είναι σεμινάριο του εοππεπ. Τέτοια σεμινάρια έχει σε όλη την Ελλάδα και εξ αποστάσεως και δια ζώσης. Το πρόβλημα είναι ότι ο εοππεπ δεν έχει ξεκαθαρίσει (και ούτε πρόκειται) αν θα δεχτεί σεμινάρια πάνω στην εκπαίδευση ενηλίκων από κέντρα δια βίου ή αν θα κάνει ο ίδιος ένα σεμινάριο.
Ούτε και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Μάλιστα για αυτό το λόγο χάσαμε και τη πιστοποίηση του καλοκαιριού. Δε μπορούσαμε να δώσουμε λόγο του ότι δεν έιχαμε παρακολουθήσει το σεμινάριο !!!
Δεν δεχόντουσαν σεμινάρια από άλλους φορείς?