0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σαι καλά σε ευχαριστώ. και κτ ακόμα, για αλλαγή μπαίνουμε στην σελίδα - http://trainers.eoppep.gr/Trainer/TrainerProfile - εμφανίζετε η παλιά αίτηση (που έχω ήδη υποβάλλει) με την αξιολόγηση, πατώντας αριστερά της κάθε αίτησης (το μπλε κουτάκι) δεν μπορώ να κάνω αλλαγές άρα από που γινονται οι αλλαγές?
Από την ώρα που βγει απόφαση: ¨Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας ¨ κάνω κάτι άλλο?? ή περιμένω πότε θα ανακοινωθούν οι εξετάσεις???
Εχω στειλει συμπληρωματικο φακελο απο τον μαιο και ακομη ο ελεγχος της αιτησης εκκρεμει... Ισως αν μπορουσαμε να επικοινωνουσαμε με καποιους απο τον εοππεπ; δεν σηκωνουν και τα τηλεφωνα!
Έχω στείλει συμπληρωματικό φάκελο από τον Οκτώβριο του 2014 και ακόμα γράφει εκκρεμεί έλεγχος της αίτησης.Πήρα και τηλέφωνο πριν κανένα 6μηνο και μια κυρία μου λέει "αχ ναι παλικάρι μου πράγματι κάποιοια στιγμή πρέπει να κάνουμε και αυτά".Γιαυτό μην αγχώνεσαι .
Ημισκούμπρια Δημόσιο ForeverΣτίχοι: Ημισκούμπρια...Από δω δεν με κουνάνε ούτε τα κομάντα Γιατί τα ξύνω μόνιμα, δημόσιο για πάντα!...
Από τον Οκτώβριο του 2014 έχω να προσθέσω άλλες τόσες εγγραφές στα προσόντα μου.Αφού δεν μπορούν να συντηρήσουν το μητρώο ας το κλείσουν το μαγαζί.