0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει : Στα παρακάτω πτυχία εννοεί και της ΠΑΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ;
Καλημέρα!Επικοινώνησε γνωστή μου με τον ΕΟΠΠΕΠ και της είπαν ότι θα γίνουν εξετάσεις μέσα στον Ιούνιο.Έχει παρακολουθήσει κανείς σεμινάρια τέτοιου τύπου;http://smartschool.edu.gr/training/train-the-trainer/
Όσοι, δηλαδή, έχουν διδάξει 150 ώρες σε ΣΔΕ ή κάποιο πρόγραμμα ΚΕΚ δεν χρειάζεται να δώσουν χρήματα, ούτε να στείλουν φάκελο δικαιολογητικών, προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ;;; ...Εμπερδεύθην!!!!
Ξέρουμε πόσο διάστημα νωρίτερα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση;Εμένα πάντως το Νοέμβρη που πέρασα από εκεί και ρώτησα μου είπαν ότι θα γίνουν Δεκέμβρη - Γενάρη.
Αν δεν γίνουν εξετάσεις τότε δε θα πρέπει στις επερχόμενες προκηρύξεις των ΙΕΚ αλλά και κάθε άλλης δημόσιας δια βίου εκπαίδευσης δομή, να βάλουν ως προαπαιτούμενο, ή έστω ως προσόν που δίνει άμεση προτεραιότητα, την εκπαιδευτική επάρκεια. Εντάξει κάποιοι πέρσι δε το πήραμε χαμπάρι / το αμελήσαμε/ δεν είχαμε χρήματα κλπ και δε δώσαμε εξετάσεις. Φέτος όμως, που πχ έχω στείλει τα χαρτιά μου από τον Οκτώβρη, με ποιο δικαίωμα θα μου πουν ότι ουσιαστικά "κόβομαι" από όλες αυτές τις δομές, χωρίς να μου έχουν δώσει τη δυνατότητα ή το δικαίωμα να δώσω εξετάσεις;