0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μοναδικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠΤο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου www.ebeh.gr και με την επιστημονική υποστήριξη της #Επιστημονικής #Ένωσης #Εκπαίδευσης #Ενηλίκων www.adulteduc.gr, διοργανώνει σε πανελλήνια κάλυψη:«Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων»Εκμεταλλευτείτε τώρα τη μοναδική ευκαιρία που δίνει δικαίωμα απευθείας συμμέτοχης στις εξετάσεις αξιολόγησης εκπαιδευτικής επάρκειας υποψήφιων Εκπαιδευτών Ενηλίκων ακόμα και σε όσους δεν έχουν την προβλεπόμενη απαιτούμενη διδακτική εμπειρία (150 ώρες), (Ν.2844/2012, παρ17, δδ,). Με την απόλυτη εγκυρότητα που προσφέρουν οι κρατικοί φορείς και τη διασφάλιση που παρέχει η κορυφαία Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων της χώρας.Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, έχοντας ολοκληρώσει ήδη με μεγάλη επιτυχία επτά κύκλους σεμιναρίων, με τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, διοργανώνει τον ένατο κύκλο σεμιναρίων Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων.Η επιβεβαίωση της αναγνώρισης σεμιναρίου από ΕΟΠΠΕΠ στο παρακατω linkhttps://s12.postimg.org/gnn64anrx/eoppep.jpgΣεμινάρια θα υλοποιηθούν στις παρακάτω πόλεις...Ηράκλειο: 16,17,18 Σεπτεμβρίου και 24,25 Σεπτεμβρίου Αθήνα: 30 Σεπτεμβρίου, 1,2 Οκτωβρίου και 8,9 ΟκτωβρίουΘεσσαλονίκη: 30 Σεπτεμβρίου, 1,2 Οκτωβρίου και 8,9 ΟκτωβρίουΠάτρα: 30 Σεπτεμβρίου, 1,2 Οκτωβρίου και 8,9 ΟκτωβρίουΙωάννινα: 14,15,16 Οκτωβρίου και 22,23 Οκτωβρίου Λάρισα: 14,15,16 Οκτωβρίου και 22,23 Οκτωβρίου Καβάλα: 14,15,16 Οκτωβρίου και 22,23 ΟκτωβρίουΑθήνα: 21,22,23 Οκτωβρίου και 29,30 ΟκτωβρίουΑγρίνιο: 21,22,23 Οκτωβρίου και 29,30 ΟκτωβρίουΚαλαμάτα: 21,22,23 Οκτωβρίου και 29,30 ΟκτωβρίουΛαμία 4,5,6 Νοεμβρίου και 12,13 ΝοεμβρίουΚοζάνη: 4,5,6 Νοεμβρίου και 12,13 ΝοεμβρίουΑλεξανδρούπολη: 4,5,6 Νοεμβρίου και 12,13 ΝοεμβρίουΡόδος: 4,5,6 Νοεμβρίου και 12,13 ΝοεμβρίουΗράκλειο: 18,19,20 Νοεμβρίου, 26,27 ΝοεμβρίουΓια την ενημέρωση σας: http://www.katartisi.gr/seminars/seminarsΠληροφορίες: ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ.: 2810302730, 2810302735, e-mail: info@katartisi.gr, fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes, web: www.katartisi.gr
Παιδιά και γω περιμένω για τις εξετάσεις αλλά είχα καταθέσει το 2014 125 διδακτικές ωρες και οταν τους είπα να στείλω συμπληρωματικες μετά την αίτηση μου δεν το δέχτηκαν και έτσι από τότε περίμενα το σεμινάριο το οποίο δεν βγήκε ποτέ απο τον εοππεπ..μήπως ξέρετε τηλ.να τους πάρω για να δω τι γίνεται. .γιατί από τότε εχω μαζέψει άλλες 150 ώρες σε ενήλικες. .Ευχαριστώ.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..τροποποιητική πως κάνω;μπαίνω εκ νέου στην αίτηση μου; καλά τα 30 ευρώ δεν τα σχολιάζω..είναι τραγικοί..
Πάντως μπήκα στην αίτηση μου και δεν μου επιτρέπει να προσθέσω επιπλέον διδακτική πείρα στο πεδίο εγγραφές..Πώς ζητάει εκ νέου εκτυπωμένη την αίτηση αλλαγής χωρίς να μπορώ να αλλάξω την διδακτική πείρα;;μόνο τα προσωπικά στοιχεία μου επιτρέπει να αλλάξω..