0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα εκανα εγγραφη και δεν μου ηρθε τιποτα στο email αλλα οταν μπαινω σατ στοιχεια μου το δειχνει και το κατεβαζει pdf για εκτυπωσηειναι οκ???Τι να σου πω, εγώ έχω το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα, δηλ μου ρθε το μαιλ για επιτυχή εγγραφη,στην αρχη μου βγαλε να εκτυπώσω το εξεταστικό κέντρο αλλα τώρα που μπαινω στο χαρτοφυλάκιό μου δε φαίνεται που θα εξεταστω και μου βγάζει τα εξεταστικά κέντρα...πήρα τηλ και μου είπαν να εκτυπώσω το mail που μου στείλανε για επιτυχή εγγραφήκαι οτι είμαι οκ...τώρα μάλλον θα τους ξαναπάρω γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που μου είπε ο υπάλληλος...ελπίζω να μπορέσω να επικοινωνήσω γιατί δεν απαντάνε συνήθως
εμενα εκανα εγγραφη και δεν μου ηρθε τιποτα στο email αλλα οταν μπαινω σατ στοιχεια μου το δειχνει και το κατεβαζει pdf για εκτυπωσηειναι οκ???
Παράθεση από: ma στις Νοεμβρίου 04, 2016, 02:20:40 pmεμενα εκανα εγγραφη και δεν μου ηρθε τιποτα στο email αλλα οταν μπαινω σατ στοιχεια μου το δειχνει και το κατεβαζει pdf για εκτυπωσηειναι οκ???Τι να σου πω, εγώ έχω το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα, δηλ μου ρθε το μαιλ για επιτυχή εγγραφη,στην αρχη μου βγαλε να εκτυπώσω το εξεταστικό κέντρο αλλα τώρα που μπαινω στο χαρτοφυλάκιό μου δε φαίνεται που θα εξεταστω και μου βγάζει τα εξεταστικά κέντρα...πήρα τηλ και μου είπαν να εκτυπώσω το mail που μου στείλανε για επιτυχή εγγραφήκαι οτι είμαι οκ...τώρα μάλλον θα τους ξαναπάρω γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρη γι αυτό που μου είπε ο υπάλληλος...ελπίζω να μπορέσω να επικοινωνήσω γιατί δεν απαντάνε συνήθωςδεν φαινεται στο χαρτοφυλάκιο, που θα εξεταστεις... εκει ειναι η σελιδα για χαροφυλάκιο... accountστη σελίδα που δηλωσες για εξετασεις αν ξαναμπεις θα δεις στοιχεια εξεταστικού κ.ο.κ. trainersΠΡΟΣΟΧΗ να κανεις ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ απο σελίδες...
κοιταξα παντου δεν εχω πουθενα μηνυμα. αλλα εχω pdf με τα στοιχεια μου κ εξεταστικο κεντρο. κ οταν μπαινω στα στοιχεια μου φαινεται τι λετε ειναι οκ??