0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μόνο αξιόπιστο και οικονομικό σεμινάριο είναι του ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα αυτό http://www.adet-uoa.gr/?cat=4 .Υλοποιείται σε πάρα πολλές πόλεις, έχει πολιτική εκπτώσεων ως 50% και βασική τιμή 350 ευρώ (και όχι 470 ευρώ που έχει του ΚΕΚ Επιμελητηρίου Κρήτης). Από την άλλη είναι άλλο να κάνει κανείς σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και άλλο σε ένα ΚΕΚ Επιμελητηρίου.Μια φίλη μου γράφτηκε στο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Κρήτης σε επαρχιακή πόλη, έδωσε και προκαταβολή και τελικά το σεμινάριο δεν έγινε αφού δεν είχε συμμετοχές. Γενικά διαφημίζουν πολλές πόλεις και δεν γίνεται πουθενά λόγω περιορισμένων εγγραφών. Το σεμινάριο "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" το έχουν κάνει αρκετοί γνωστοί μου και οδηγήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς διδακτική εμπειρία σε ενήλικες, αφού είναι από δημόσιο φορέα και σε εγγράφει παράλληλα και σε μητρώο εκπαιδευτών του ΕΚΠΑ.Πως να υπάρχουν συμμετοχές με αυτό το κόστος; Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι και όχι ωρομίσθιοι και άνεργοι που δουλεύουμε για λίγες ώρες την εβδομάδα και μας χρωστάνε και από πάνω...να ρίξουν το κόστος πρώτα και μετά να ζητάνε αιτήσεις... Να φανταστείτε έχει 25% έκπτωση ανέργους, τρίτεκνους κτλ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.Αφήστε που φτιάχνεις τέλεια μικροδιδασκαλία σε αυτό το σεμινάριο για σίγουρη επιτυχία στον ΕΟΠΠΕΠ.Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις και τις πόλεις που υλοποιείται....http://www.adet-uoa.gr/?cat=3
Καλησπέρα σε όλους. Δεν βγάζω άκρη με το site του εοππεπ, τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνουν οπότε είπα να ρωτήσω εδώ. Έχω πληροφορική έχω κάνει και τον ένα χρόνο στην ΑΣΠΑΙΤΕ για την επάρκεια. Αυτή η επάρκεια από ότι καταλαβαίνω δεν είναι αρκετή για να δουλέψει κάποιος σε κεκ χρειάζεται και την πιστοποίηση από τον εοππεπ σωστά? Εγώ που έχω και το χαρτί από την ΑΣΠΑΙΤΕ θα πρέπει να παρακολουθήσω εκ νέου τα σεμινάρια τα οποία απαιτούνται και μετά να δώσω εξετάσεις? γιατί αναφέρει στο site οτι όποιος έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών σε δημόσιο φορέα μπορεί να δώσει κατευθείαν εξετάσεις. Με τους κωδικούς στεπ τι ακριβώς γίνεται? πως βλέπει ο καθένας τι κωδικούς μπορεί να πάρει ανάλογα με τη σχολή που έχει τελειώσει?
Καλησπέρα. Κανένα νέο/πληροφορία/βάσιμη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εξετάσεων Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2016;
Από το επίσημο γκρουπ του ΕΟΠΠΕΠ στο fb η απάντησή τουςΕοππεπ Αρχίζει η βαθμολόγηση των χιλιάδων γραπτών των συμμετεχόντων. Απαιτείται χρόνος καθώς περνούν από 2 βαθμολογητές και μετά έπεται η διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων. Θα σας ενημερώνουμεLike · Reply · 2 · 11 January at 15:33