0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλύτερα να βλεπετε τα αποτελεσματα στην διαυγεια! Οσοι ειχαν εξετάσεις πέρυσι και απέτυχαν στο 1ο ή στο 2ο μέρος εμφανιζόταν Επιτυχής και Ανεπιτυχής. Ομως στα νέα αποτελεσματα οσοι εδιναν ενα μέρος μονο Θεωρια ή Πρακτική βγάζει ξανά και τα δυο αποτελεσματα - Επιτυχής και Ανεπιτυχής -. Το εμφανίζει σε όλους αυτό?
μπραβο σε ολους που περασαν . και για να μην επαναλαμβανω την διαδικασια εχω γραψει παλια την εμπειρια μου ειναι μεσα στα μηνυματα μου. εκει φευγοντας μας ειπαν οτι αν κ καποιες δεν τους αρεσαν πολυ μας περασαν ολους. και στελνω ενα ονομαστικο μειλ και εξηγω το τι εγινε κτλ. ισως σας το ανεβασω αν το εχω ακομα. και με κοβουν στο πρακτικο μερος! ο καθενας τα συμερασματα του...καλη συνεχεια
@anneta: Δεν είπα ότι ο συνάδερφος είπε ψέματα, απλά λέω ότι το αυτοκόλλητο με τα ονόματα μπορεί να υπήρχε για πρακτικούς λόγους και όχι για μαγείρεμα των αποτελεσμάτων...Πάμε τώρα στα ευχάριστα... Τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα και ελπίζω οι περισσότεροι από εμάς να ανήκουμε στους επιτυχόντες , μήπως ξέρει κάποιος τι γίνεται από εδώ και πέρα; Δηλαδή θα μας στείλει ο ΕΟΠΠΕΠ κάποιο επίσημο χαρτί πιστοποίησης, θα είναι μόνο ηλεκτρονική η πιστοποίηση, και πού θα φαίνεται ή και τα δύο;; Με λίγα λόγια πώς θα αποδεικνύουμε σε κάποιον τρίτο φορέα ότι είμαστε πιστοποιημένοι;
. Κι άλλα λεφτά για ταχυδρομεία και courrier... Αυτά σκέφτηκαν οι σοφές κεφαλές του ΕΟΠΠΕΠ.Δεν πρέπει να γίνει μια παρέμβαση στον ΕΟΠΠΕΠ; Για πόσα κιλά ηλίθιους μας έχουν; (ρητορικό το ερώτημα)