0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διπλοσεντονου συνεχεια! καλα εκανες και τα εγραψες κοπελια και νομιζω οτι μιλας εκ μερους πολλων εδω μεσα. και γω τα'χω πει αλλα με πολυ λιγοτερα λογια (το να γραψω τοοοοοοοοοοσο μεγαλο μηνυμα ειναι κινεζικο βασανιστηριο για μενα). τελος παντων...η ουσια ειναι να σταματησουν ορισμενοι να μας αντιμετωπιζουν σαν 8χρονα! υγ. το ποσοστο μου το ειδα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα...ειναι υπερβολικα χαμηλο!
Παράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 05, 2012, 09:39:32 pmΜην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.Τι εννοείς με αυτό; Θέλω να πω, πώς σχετίζεται με το μνμ του Giannis1;
Μην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 05, 2012, 09:44:38 pmΠαράθεση από: Stelios στις Νοεμβρίου 05, 2012, 09:39:32 pmΜην ξεχνάτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των "ενεργών" μελών του φόρουμ συνδιαλέγονται ανώνυμα.Τι εννοείς με αυτό; Θέλω να πω, πώς σχετίζεται με το μνμ του Giannis1; Πέραν από ελάχιστα παιδιά που γνωρίζω πως τα λένε και κάποια πράγματα για αυτά, είτε μέσω facebook, είτε έχοντας μιλήσει στο τηλέφωνο είτε με κάποιον άλλο τρόπ (μετρημένα στα δάκτυλα πάντως), η μόνο "γνώση" που έχω για την karxarias29 και τον Giannis1 (για παράδειγμα) είναι μέσω τον μηνυμάτων μας, άντε και μέσω κάποιων π.μ. Όταν λοιπόν φτάσω σε ένα σημείο να διαγράψω ένα μήνυμά τους πρέπει να έχω κάποιον λόγο που να βασίζεται στους κανόνες τους φόρουμ και μόνο σε αυτούς.Αυτή είναι η δικαιοσύνη (ή "δικαιοσύνη") που πρέπει να ισχύει σε ένα ανώνυμο φόρουμ.Ως εκ τούτου η αναφορά σε 'Αρειο Πάγο δεν κολλάει.Επειδή ο καθένας έχει ή μπορεί να έχει το δίκιο του και παρ' ότι υπάρχει πολύς Στέλιος να χορτάσετε όλοι να κλείσω την παρέμβασή μου με δύο πράγματα.Το παρόν θέμα δημιουργήθηκε με πρότασή μου (καλά να πάθω) αλλά "ανέβηκε" με την σύμφωνη γνώμη όλων των συντονιστών.Η φιλοσοφία μου είναι: είμαι καλεσμένος σε αυτό το σπίτι που λέγεται pde, πληρώνω την συνδρομή μου για να το υποστηρίξω (και δεν τα "παίρνω" από κάποιους που μου έχουν γράψει) και το γεγονός ότι είμαι διαχειριστής (πλέον) μου δίνει περισσότερες ευθύνες (αν και βρίσκομαι εθελοντικά εδώ όπως και όλοι οι συντονιστές). Τους κανόνες όμως τους ορίζει ο οικοδεσπότης μας.
Είσαι σίγουρη ότι δεν έχει ανέβει το ποσοστό σου από τότε; Για να χαρείς λίγο δηλαδή...Εδώ μόνο έχουμε 8(!) συντονιστές, πολύ θέλει να ανέβει νομίζεις (το ποσοστό εννοώ) 8χρονη κοπελιά;