0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι βρε κοπελια? τι εχει το "κοπελια"? οριστε! μεχρι και ο δεκατριαχρονος το χρησιμοποιει!μα ειπα οτι δεν μπορουσα να δω ποσοστα αλλων. παντως οσους πηρα χαμπαρι οτι ειναι "υπο παρακολουθηση" τους σημειωσα κι εχω κανει αρχειο! εχω την εντυπωση 13χρονο παλικαρι οτι το ποσοστο μου ηδη ανεβηκε αρκετα αυτη τη στιγμη!
Ωχ, τι εννοείς, αθροιστικά πάει; Δηλαδή, 8 συντονιστές + 1 σετ σεντόνια king size... χμμμ, νομίζω ότι σας πάτησα στο λαιμό όλους!
Παράθεση από: giota8 στις Νοεμβρίου 05, 2012, 09:49:45 pmδιπλοσεντονου συνεχεια! καλα εκανες και τα εγραψες κοπελια και νομιζω οτι μιλας εκ μερους πολλων εδω μεσα. και γω τα'χω πει αλλα με πολυ λιγοτερα λογια (το να γραψω τοοοοοοοοοοσο μεγαλο μηνυμα ειναι κινεζικο βασανιστηριο για μενα). τελος παντων...η ουσια ειναι να σταματησουν ορισμενοι να μας αντιμετωπιζουν σαν 8χρονα! υγ. το ποσοστο μου το ειδα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα...ειναι υπερβολικα χαμηλο!1. Σε ευχαριστώ κοπελιά. Και εσένα, Ντινάκι μου. 2. Το είδες που το είδες, ρε κοπελιά, το δικό σου, δες και των άλλων να κάνεις ολοκληρωμένη την ενημέρωση (φάτσα με μούντζα... Ντίνααααααααα, γρήγορα σε παρακαλώ). 3. Στη δική μου την ερώτηση για το bluetooth και το ασύρματο, γιατί κανείς δεν απαντάει; 4. Ήθελα να ξέρω ποιος κιαρατάς (Ζήκος) εισήγαγε τη λέξη κοπελιά στο ελληνικό λεξιλόγιο. Ευχαρίστως τον έκοβα φέτες.
διπλοσεντονου συνεχεια! καλα εκανες και τα εγραψες κοπελια και νομιζω οτι μιλας εκ μερους πολλων εδω μεσα. και γω τα'χω πει αλλα με πολυ λιγοτερα λογια (το να γραψω τοοοοοοοοοοσο μεγαλο μηνυμα ειναι κινεζικο βασανιστηριο για μενα). τελος παντων...η ουσια ειναι να σταματησουν ορισμενοι να μας αντιμετωπιζουν σαν 8χρονα! υγ. το ποσοστο μου το ειδα και μπορω να πω οτι απογοητευτηκα...ειναι υπερβολικα χαμηλο!
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 05, 2012, 10:18:12 pmΩχ, τι εννοείς, αθροιστικά πάει; Δηλαδή, 8 συντονιστές + 1 σετ σεντόνια king size... χμμμ, νομίζω ότι σας πάτησα στο λαιμό όλους! Ε, λίγο το`χεις; Μισή παρατήρηση ο καθένας και πιάσαμε ταβάνι! Χωρίς σεντόνια, χωρίς βρισιές και χωρίς σφαγές, εννοείται.
Το θυμάμαι που το είχες πει!! Αν είναι δυνατόν!!! Το πτηνό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και δεν του φαίνεται!!!Αααααααααααα δεν είχα μπει να δω το δικό μου! Μπορώ τώρα να το μάθω;;;; Εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;
Ωραία η μούντζα Γιάννη, από κάθε άποψη.
θα σταματησετε να με φασκελωνετε?