0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την ποιαααααααααααααα;;;;;;;;;;; το τηγανισμα,τηγανισμα,τηγανισμα,τηγανισμα,τηγανισμα,τηγανισμα,τηγανισμα,..... ΔΕΝ είναι μαγειρική!!!!!!!!!
Μην το γελάς καθόλου, πιο πολλά θα βγάζουμε έτσι. ... Θυμήθηκα πάλι τον μισθό μου και ... πώς το λέει ο σταΓονίδης.... και με πιάνουν τα κλάματα!
Η Κίνα απαγορεύει τη σούπα από πτερύγιο καρχαρίαΗ κινέζικη κυβέρνηση ευχαρίστησε τους οικολόγους καθώς ανακοίνωσε πως σκοπεύει να απαγορέψει τις σούπες από πτερύγιο καρχαρία στις επίσημες εκδηλώσεις
Kαι πού να σου ΄ρθει ο λογαριασμός από το mini cooper της μικρής βαφτισιμιάς. Θα χτυπάς το ντέφι με τέμπο, για να αυξήσεις τα έσοδα της κομπανίας. Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού φέτος θα κοπεί το δώρο Χριστουγέννων, δώρα θα αγοράσουμε;
ΠαράθεσηΗ Κίνα απαγορεύει τη σούπα από πτερύγιο καρχαρίαΗ κινέζικη κυβέρνηση ευχαρίστησε τους οικολόγους καθώς ανακοίνωσε πως σκοπεύει να απαγορέψει τις σούπες από πτερύγιο καρχαρία στις επίσημες εκδηλώσειςhttp://www.lifo.gr/now/world/12686Πάλι τη γλύτωσες αγαπητό καρχαριάκι... Και διορίστηκες, και παίρνεις ένα σωρό λεφτά, και σταμάτησαν να σε κηνυγάνε.
apri μου, εγώ 2. Στη βαφτιστήρα (την κανονική) και στο γιο. Οι λοιποί, συμπεριλαμβανομένης και ... εμού του ιδίου (ποια το έλεγε αυτό, ρε γμτ, έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ) καθόμαστε στα αυγά μας. Και σοβαρά, τώρα, στην δική μου την παρέα τα τελευταία χρόνια συνεννοηθήκαμε και συμφωνήσαμε να κόψουμε εντελώς τα δώρα μεταξύ μας και να κάνουμε μόνο στα παιδιά.