0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 10, 2012, 10:27:12 pm ως γνήσια bitch είμαι αυτή που λατρεύεις να μισείς!! χεχε....έχω και μια φήμη να διατηρήσω η γυναίκα!! τεσπά, πάω για καλαμάκια... πείνασα!!χαχαΜη μας ανοίγεις την όρεξη!!!
ως γνήσια bitch είμαι αυτή που λατρεύεις να μισείς!! χεχε....έχω και μια φήμη να διατηρήσω η γυναίκα!! τεσπά, πάω για καλαμάκια... πείνασα!!χαχα
Α, ρε Γιάννη, είσαι απίστευτος! Εκπληκτικά όλα, φωτό και σχόλια. Ντίνα μου, σε διαβεβαιώ, δεν ήμουν εγώ. Να πάρω όμως το σόι να ρωτήσω.Λοιπόν, πείτε στους διαβητολόγους, ενδοκρινολόγους, γυναικολόγους, διαιτολόγους και λοιπούς -λόγους να σκίσουν τα πτυχία τους και να πάψουν να ταλαιπωρούν τον κόσμο. Η λύση είναι μία, χαλβάς σιμιγδαλένιος και το σάκχαρο πάει στο 76! Αφού, ρωτησα ξανά τη μικροβιολόγο, είστε σίγουρη και μου λέει ναι. Και εγώ από τη χαρά μου έφαγα το απόγευμα άλλα 2. ΥΓ1 . Για να μην παρεξηγηθώ, γνωρίζω πολύ καλά τη σοβαρότητα της ασθένειας αυτής, άλλωστε τη βιώνω στο οικογενειακό μου περιβάλλον και γι΄αυτό από φόβο κάνω πολύ συχνά εξετάσεις. Απλώς, ήθελα να αυτοσαρκαστώ για τη λαιμαργία μου ως προς τα γλυκά. ΥΓ2.
Αλλαγή ονόματος!!! Καλό αλλά μεγάλο!!Έχω μια ερώτηση... Όταν συνδέουμε τα ηχεία στον υπολογιστή και αυτά κανονικά ανάβουν και επειδή βάζουμε τέρμα την ένταση κάνουν γρούτσου-γρούτσου δε σημαίνει ότι τα συνδέσαμε σωστά; 'Ομως, γιατί ενώ το φωτάκι κανονικά ανάβει όταν βάζουμε πχ ένα τραγούδι τα ηχεία δε βγάζουν καθόλου ήχο;;