0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Τιμώρησε» αυτούς που τα έβαλαν ως επιχειρηματική δραστηριότητα και πουλάνε το ρεύμα στη ΔΕΗ σε απίστευτα μεγάλη τιμή. Δεν «τιμώρησε» αυτούς που τα έβαλαν για θέρμανση ή για ζεστό νερό στην οικία τους.
Δεν μπορείς να βασιστείς σε τίποτα,σε αυτή την χώρα..
Για κάτι ηλεκτρικές πλάκες που τις κρεμάς έχω ακούσει ότι είναι πολύ αποδοτικές και καίνε λίγο.. Τις χρησιμοποιούσαν συνάδελφοι και ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Πάντως, για τα μέρη με πολλή υγρασία χρειάζεται ένας αφυγραντήρας... Κάνει φοβερή δουλειά και καταλαβαίνεις διαφορά.
Μήπως ξέρεις κάτι πιο συγκεκριμένο; Γιατί, αυτές τις πλάκες που λες δεν τις έχω ακούσει.
Εγώ με air-condition. Όταν έρθουν τα κρύα όμως....
Η οικονομικότερη λύση θέρμανσης που είχα εντοπίσει λέγεται convector και οπτικά είναι σα λεπτά και ελαφριά κλιματιστικά δαπέδου. Υπάρχουν διάφορες μάρκες από 25-60 ευρώ αγοράς περίπου.
Kαι εγώ με air condition. Επίσης, πέρυσι που είχε πολύ κρύο, άναβα πρώτα το air condition για κανένα μισάωρο για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του χώρου γρήγορα και μετά το έκλεινα και άναβα το καλοριφέρ το οποίο διατηρούσε τη θερμοκρασία. Όποτε ξεκινούσα κατευθείαν με το καλοριφέρ, περίμενα για ώρες μέχρι να ζεσταθεί ο χώρος και τελικά έκαιγα περισσότερο πετρέλαιο.