0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρωτησα και δικηγορο και θα ξαναρωτησω και θα ρωτησω και οποιον αρμοδιο ξερει να μου πει. γι'αυτο εγραψα οτι δεν καταλαβαινω πως βγαινουν αυτα τα συμπερασματα. και οντως δεν χρειαζεται πανικος. ειναι ο χειροτερος συμβουλος. ψυχραιμια χρειαζεται. ψυχραιμια και λογικη.υγ. θα βγαλουμε φοβερη φωτογραφια τελικα!
το ξερω οτι δεν ειναι κακη η προθεση, αλλιως δε θα ημουν εδω να το συζηταμε. τα εχω διαβασει. πρωτα το αγγλικο κειμενο διαβασα και μετα το ελληνικο. κι επιμενω οτι πουθενα δεν αναφερεται το παραμικρο για αναδρομικη ισχυ. οπως επισης επιμενω στο οτι καλο ειναι να μη βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα ειδικα οταν υπαρχει κοσμος που επηρεαζεται απ'αυτα που γραφουμε.
Παράθεση από: giota8 στις Νοεμβρίου 06, 2012, 01:45:18 amτο ξερω οτι δεν ειναι κακη η προθεση, αλλιως δε θα ημουν εδω να το συζηταμε. τα εχω διαβασει. πρωτα το αγγλικο κειμενο διαβασα και μετα το ελληνικο. κι επιμενω οτι πουθενα δεν αναφερεται το παραμικρο για αναδρομικη ισχυ. οπως επισης επιμενω στο οτι καλο ειναι να μη βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα ειδικα οταν υπαρχει κοσμος που επηρεαζεται απ'αυτα που γραφουμε.Σ' αυτό έχεις δίκιο. Απλά δες τις γίνεται γύρω σου και κρίνε. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν μας κατοχυρώνει απολύτως τίποτα... Τώρα τι να σου πω, εύχομαι να βγω ψεύτρα...
πες τα βρε Λαζαρε γιατι και γω αυτα εχω καταλαβει και αναρωτιεμαι τοση ωρα αν το εχω καψει τελειως απο τις βαφες και δεν μπορω πλεον να καταλαβω αυτα που καποιοι θεωρουν "αυτονοητα".κατανοω αυτα που λες gallikou κι εχεις δικιο στο οτι δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αυριο, ομως απ'αυτα που ειδα και διαβασα πανω στο συγκεκριμενο θεμα, εκρινα οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας και για να ειμαι και σιγουρη γι'αυτο ρωτησα και καποιον που ειναι πιο ειδικος απο μενα.